PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
40 bin hektar alan toplulaştırılıyor
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="keltaşlı" data-source="post: 1375615" data-attributes="member: 15411"><p>Şimdi yollar kişilerin tapulu yerinden geciyordu bizim oralarda. Sadece yollara ayrılacak pay kadar kesilse helal olsun diyecem. </p><p>Mesela bizim bir tarlada 200 metre uzunluğunda 4-5 metre genişliğinde yol var, tapulu yerimizde. yaklaşık 2 dönüm ediyor, tarla zaten 15 dönüm. </p><p>Yolu kapatsam olmaz, ben de geriden başkasının yerinden geçiyorum, bizden ileride de başkası var. Ayrıca bu yola bile sınırı olmayan çok tarla var, bu kişilerde yola sınırı olan tarlanın kenarından geçiyor vb durumlar var, yol ne ise hakkaniyetle kesintiye itirazım yok. </p><p>Ayrıca itirazin çoğunluk tarafından yapılması lazım. Bölgede bir köyün tarlalar cetvelle çizilmiş gibi zaten. toplulaştırmaya topluca itiraz ettiler, dokunulmadi oylelikle. İndiragandi yaptırmadılar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="keltaşlı, post: 1375615, member: 15411"] Şimdi yollar kişilerin tapulu yerinden geciyordu bizim oralarda. Sadece yollara ayrılacak pay kadar kesilse helal olsun diyecem. Mesela bizim bir tarlada 200 metre uzunluğunda 4-5 metre genişliğinde yol var, tapulu yerimizde. yaklaşık 2 dönüm ediyor, tarla zaten 15 dönüm. Yolu kapatsam olmaz, ben de geriden başkasının yerinden geçiyorum, bizden ileride de başkası var. Ayrıca bu yola bile sınırı olmayan çok tarla var, bu kişilerde yola sınırı olan tarlanın kenarından geçiyor vb durumlar var, yol ne ise hakkaniyetle kesintiye itirazım yok. Ayrıca itirazin çoğunluk tarafından yapılması lazım. Bölgede bir köyün tarlalar cetvelle çizilmiş gibi zaten. toplulaştırmaya topluca itiraz ettiler, dokunulmadi oylelikle. İndiragandi yaptırmadılar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Çiftçilik Genel
Çiftçi Muhabbetleri
40 bin hektar alan toplulaştırılıyor
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt