PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
40 METRE YÜKSEKLİK 1000 METREYE SU BASMAK 4 LÜK POMPA İŞBORA İLE NE TAVSİYE EDERSİNİZ.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci32" data-source="post: 1421308" data-attributes="member: 78170"><p>82 HP olur sen şimdi aşağıdaki motoru boğmamak için yukarıya tanker koymayı düşünüyor sun. Direk sisteme basmadan . Pompanız kademeli zaten. Yukarıya koyacağınız 18 HP lik motorun yakıtı aşağıdaki motorun az yaktığı yakıt la eş değer olabilir. Yakıt aynı olur . Sizin zararınız da yukarıdaki 18 HP lik motora boşa para vermiş olursunuz masraf yükselir elinizde zaten mevcut sa iki şekil deneyin benim tahminim yakıt çok değişmez.</p><p></p><p>Maliyete gelince o pompa ile o mesafede 10 dekar yer sularsın en fazla saate 12 litreden aşağı yakmaz 10 dekara yere saat te12 lt yaksa 4 saat su verseniz en aşağı 48 lt mazot yakar.</p><p></p><p>Buda 130 dekar yere 13x48=624 litre mazot yakar 4 saat komple suladığın zaman 624 lt x mazot fiyatı = x (mazot kaça alırsanız ) bu masraf artar ama bundan aşağı düşmez en alt seviyelerde hesap yaptım</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci32, post: 1421308, member: 78170"] 82 HP olur sen şimdi aşağıdaki motoru boğmamak için yukarıya tanker koymayı düşünüyor sun. Direk sisteme basmadan . Pompanız kademeli zaten. Yukarıya koyacağınız 18 HP lik motorun yakıtı aşağıdaki motorun az yaktığı yakıt la eş değer olabilir. Yakıt aynı olur . Sizin zararınız da yukarıdaki 18 HP lik motora boşa para vermiş olursunuz masraf yükselir elinizde zaten mevcut sa iki şekil deneyin benim tahminim yakıt çok değişmez. Maliyete gelince o pompa ile o mesafede 10 dekar yer sularsın en fazla saate 12 litreden aşağı yakmaz 10 dekara yere saat te12 lt yaksa 4 saat su verseniz en aşağı 48 lt mazot yakar. Buda 130 dekar yere 13x48=624 litre mazot yakar 4 saat komple suladığın zaman 624 lt x mazot fiyatı = x (mazot kaça alırsanız ) bu masraf artar ama bundan aşağı düşmez en alt seviyelerde hesap yaptım [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
40 METRE YÜKSEKLİK 1000 METREYE SU BASMAK 4 LÜK POMPA İŞBORA İLE NE TAVSİYE EDERSİNİZ.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt