4055 Kullanıcıları bilgilerinize ihtiyacım var

4055 kullananlar bana traktör hakkında detaylı bir anlatım yapar mısınız iyi yönleri kötü yönleri aklınıza ne gelirse işte..

Ynt: 4055 Kullanıcıları bilgilerinize ihtiyacım var

Köyde 2 tane var çekişi yakıtı gayet iyi.Bizim traktörden 4155 den 100-150 kg fazla.Ama 4155 bana göre daha atik geliyor :)

biz gittik 3 lü 10 num. aldık rahat gidiyo maşallah diyecek birşey kalmadı ama kumanda kolları biraz uğraştırıyor çok karmaşık ayarı buluncaya kadar akla karayı seçtim ama bulunca hiç ellemeden lift o matik le devam :D

biz de yeni aldık şubat ayında 3 ' lü 10 numara ünlü pulluk ile kullanıyoruz gayet güzel, 5 ' li bağ arası pulluk ile de bağ sürüyoruz, eski traktöre(fiat 480) göre çok seri, çekişini çok beğendim tabi önceki traktöre göre kıyasladığım için, hidrolik kolları az kalkıyor, bağ arası sürerken 5 li saban ile sıkıntı oluyor, başka sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım...

ben alpler 3 lü 10 numara kullanıyorum dediğin gibi bayağı seri traktör 3075 var tekçeker ikisi iyi uyum suğludılur çiftte ama hız konusundu 4055 süper 47 öltüm en son bir de vitesler farklı olunca o sorun oluyor :D bir de orjinal kabin taktırdık fabrikadan