415 fendt uygun dönerli pulluk tavsiye..

Selamınaleykum arkadaşlar
Köyümzde bulunan 415 fent e kverneland dönerli pulluk alınmıştı lakin sert ve taşlı topraklarda sürekli sigorta kesme sorunu oluyor.
Bu yüzden bir memnuniyetsizlik söz konusu
Sizlerden ricamız sert ve taşlı tarlalarda kullanılmak üzere yerli dönerli pulluk tavsiye edermisiniz 150 fendt e göre..
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

Selamınaleykum arkadaşlar
Köyümzde bulunan 415 fent e kverneland dönerli pulluk alınmıştı lakin sert ve taşlı topraklarda sürekli sigorta kesme sorunu oluyor.
Bu yüzden bir memnuniyetsizlik söz konusu
Sizlerden ricamız sert ve taşlı tarlalarda kullanılmak üzere yerli dönerli pulluk tavsiye edermisiniz 150 fendt e göre..
yorumlarınız için şimdiden teşekkürler..

Osman abi nasılsın.elinde olan pulluğun kralı.onun otomatiğini alsınlar.fendt arkasına avrupa pulluk yakışır ama illa yerli diyorsan ben otomatik dönerli ünlü derim.tabi onuda biraz özelleştirmek gerekiyor.kulak yapısı vs

Saol murat iyiyim köydeyim uğra bir ara gelirsen..
Pulluğu ya kullanamadık ya uygun model değil sürekli sigorta kesiyor ve aralarındaki küçük kulaklar toprak topluyor
Vs .. birtane de yerli alalım dediler alpler veya ünlü olacak zaten sanırım dönerli olacak
Bakalım bügün alınır heralde

Hem dönerli hemde otomatik gerek varmi
Taşlık yerler için sadece yerli otomatik pulluk alinsa kullanılsa
Avrupa dönerli taşsiz yerde kullanılır
Ben alpler dik yaylı otomatik pulluk kullaniyorum memnunum
Hem çalışması güzel hemde taştan korkmuyorum , indir taşın üzerine yürü hiç korkma

Hem dönerli hemde otomatik gerek varmi
Taşlık yerler için sadece yerli otomatik pulluk alinsa kullanılsa
Avrupa dönerli taşsiz yerde kullanılır
Ben alpler dik yaylı otomatik pulluk kullaniyorum memnunum
Hem çalışması güzel hemde taştan korkmuyorum , indir taşın üzerine yürü hiç korkma
Korkmakda fayda var çünkü emniyet pimi yok alplerde şaseye falan zarar veriyor

IMG_4925.JPGIMG_4926.JPG