PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
5 Senedeki Yatırım(Süt ineği)? Tavsiyelerinizi bekliyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="bantun111" data-source="post: 927215" data-attributes="member: 57906"><p><strong>Ynt: 5 Senedeki Yatırım(Süt ineği)? Tavsiyelerinizi bekliyorum</strong></p><p></p><p></p><p></p><p>Hocam Ben %40 Kiralayarak ekicem Yonca ve Slajı. %60 ı dA Firmadan. Hocam demek istediğim 5 İnek ben sadece dogum yaparak 5 senede nereye ulaşır bilmiyorum tabi 2-3. sene kira paraları vs oluucak Eğer alabilirsem senede 2-3 tane alırım. bazen alamam Yurt dışından ithalat ederim. Hocam benim amacım </p><p>5 sene Sonrasına 500-1000 Kapasiteli %50 peşinat %50 Kredi İle Çiftlik yapmak ve %50 kreidiye 1-2 sene sonra biriktip ödemek.Sonrasında başka düşüncelerim olcuak sadece çiftlikten yana digil belki çiftlik açıldıktan 3-4 sene sonra belli olmaz tabi canlı bu Satar 30 Tane küçük birşey yaparım hepsini başka Birşeylere yatırım yaparım ama ben şuan 5 sene Rezil olmak ve Amaca ulaşmak istiyorum. Sormak istediğim.</p><p>2-3 Senelerde doğan buzağılar Danalar mevcut oluucak Buzağı masrafları vs İnekden gelen kaar.oranı Karşılayacak mı Ek gelir e Gerek yok sözleşme yapacagım Yem firmaları mevcut. 5 senede toplu ödeme yapmak istiyoruum 2-3 Sene anlaşmayı yapıcam Bankalarla ugrasmak istemiyorum Paara birikrmeyi seviyorum Hayvanları seviyoruum 5 .senede Temeli atmak istiyorum.Son sistem Trilyonluk çiftlik digil orta çaplı gene 1000 Kapasiteli olsun istiyoruum sağımhane vs Gene gelişmş tarım aletleri vs. O Çiftliği açıp Krediyi ödedikten sonra 1-2 Senede 1 Sene içinde de Para bikritdcem 1-2 Senede olabilir Onunlada Başka yatırım Sadece tarım Digil hedefim. o yüzden yaşım 20 Ye yeni girdim önümde uzun yıllar var ve bu yılların sonunda 70 Yaşlarında İşte buu benim demek istiyorum Ogluma torunuma gelecekte Birşeyler verebilmek yatırım. hem bu dünyada hem öbür dünyada hocam</p><p></p><p>[size=10pt]<span style="color: blue">Şimdi birde iyice okuyun lütfen üst tarafı geçtim Kırmızı alanı Okuyun!!</span>[/size]</p><p></p><p><span style="color: red">Ben kasabada Yaşayan birisiyim okul yeni bitti Dediğim gibi avlumuz 50 kapasiteye kadar açık sistem ahır çadır şeklinde yapıcam 5 inek için ilk olarak küçük,başlamak istiyorum Evimin önünde ' de Babam,veya annem Dükkan bize ait ana yol üstü Oraya Ekmek Simit ürünleri Çeşitli Sıcak Sürekli ordada bişiler yapmak istiyorum. Neyse asıl soruun ne biliyormuusunz</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">Bizim kasabada olan cahilllik zihniyeti aylık zihniyeti hani direk Okuyup 500-750 tl ilede olsa çalışmalarını istemeleri Askerde uuzman çavuş olarak kalanlar var okumuyorlar uzman çavuş kalıyorlar İşletmelere gidiyorlar 800tl maaş asgari ücret vs Hani burda 300 Dönüm bağı olan Birisi hayvancılık yapıyor 80 İneği var şuan yapmasa yapmaz okadar yıllık bağdan 100 bin net kalıyor ama sürekli çalışıyor sürekli kahveye çıkma yok sigara alkolleri yok Kasabaya 5km uzakta Arazide yaşıyorlar çiftlikleri var 100 kapasiteli küçük.Ordada ev </span></p><p><span style="color: red">Hani burda 10 dönüm olan Da var benim hiç Allahıma şükür evimde Bol alan var 3 Dönüm yeter artar bile .Hani hocam millet yapmıyor Ben inekçilik yaparsam akşam Meyhaneye kim gidecek ? Merkeze gezmeye kim gidecek Kahveye kumar oynamaya kim çıkacak Hesabı milletin umrunda digil Atadan deden kalma Bağ bahçeleri bakıyorlar Hazırın üstüne çaba yok hırs yok Süt 1.200 TL Burda tabi 200 Kg istiyor en az adam günlük aylıkda paranı veriyor Ben yaşım 20 Dedem ninem çok ağıt veriyor gir gir Okula gir liseyi bitir okulda hademe ol bankada güvenlik ol belediyeye girersin Eee? 5 Sene sonra 30 Yaşında ne olaak ? 50 YAŞIN KADAR Çalış köpek gibi sen Emekliliği bekle prim öde sonra yan gel yat 70-75 yaşına gel öl git geride ne bıraktın hiç birşey ? Başarmak için hırslıyım çünkü benim 1 dönüm hektarım yok hocam Traktörüm var güzel modern başka biişi yok.</span></p><p><span style="color: red"></span></p><p><span style="color: red">Babam yıllardır kahvede çay sata sata geçindirdi Artık sıra bende geçmişte birsürü olaylar yaşanmış toprak davaları vs Satışmış kumar karı kız niyetine Ama geçmisin telefsini gençler kapatır.Başarmak istiyorum gereğinde sürekli 7/24 Çalışarak ama Yeter ki 25 Yaşlarında bir amaca ulaşayım 28 yaşlarında Hedeflerim olsun daha iyi büyümüş 35 yaşların daha daha büyümüş 40 yaşlarında vs Daha iyi birşeyler Elde etmek Şuan bakıyorumda 25 yaşında 15 Yaşında okuldan çıkıp Koyun çobanlıgı yapan şimdide amelelik yapan Ve ben çok Pişşmanım okumadıgıma diyen abiler var sen oku ne olurusa olsun diyor 1000 tl maaş al oku Keşke bişiler yapsaydım para birktiseydim küçüklükten beride şimdi Büyük bir iş yeri açsaydım diyor ve hala hala ümit Yok hocam Hırs yok azim yok. İnş anlatabilmiştim demek istediğim hani 5-6 Sene bırakacaz Evi arabayı yenilemeyi Sonrasında amaçlarımn ilk hedeflerime ulaştıgımda rahat alabiliyorsam alıcam İnş hayırlısı olur 5 İnek geldiğinde İlk gün Sabah kalkar Bismillahirrahmanirrahim der başlarım İnş büyürüm.Utandırrım herkesi Azim azim hırs Bir amaç olsun yeter ki. Teşekkür ederim okudunuz için</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bantun111, post: 927215, member: 57906"] [b]Ynt: 5 Senedeki Yatırım(Süt ineği)? Tavsiyelerinizi bekliyorum[/b] Hocam Ben %40 Kiralayarak ekicem Yonca ve Slajı. %60 ı dA Firmadan. Hocam demek istediğim 5 İnek ben sadece dogum yaparak 5 senede nereye ulaşır bilmiyorum tabi 2-3. sene kira paraları vs oluucak Eğer alabilirsem senede 2-3 tane alırım. bazen alamam Yurt dışından ithalat ederim. Hocam benim amacım 5 sene Sonrasına 500-1000 Kapasiteli %50 peşinat %50 Kredi İle Çiftlik yapmak ve %50 kreidiye 1-2 sene sonra biriktip ödemek.Sonrasında başka düşüncelerim olcuak sadece çiftlikten yana digil belki çiftlik açıldıktan 3-4 sene sonra belli olmaz tabi canlı bu Satar 30 Tane küçük birşey yaparım hepsini başka Birşeylere yatırım yaparım ama ben şuan 5 sene Rezil olmak ve Amaca ulaşmak istiyorum. Sormak istediğim. 2-3 Senelerde doğan buzağılar Danalar mevcut oluucak Buzağı masrafları vs İnekden gelen kaar.oranı Karşılayacak mı Ek gelir e Gerek yok sözleşme yapacagım Yem firmaları mevcut. 5 senede toplu ödeme yapmak istiyoruum 2-3 Sene anlaşmayı yapıcam Bankalarla ugrasmak istemiyorum Paara birikrmeyi seviyorum Hayvanları seviyoruum 5 .senede Temeli atmak istiyorum.Son sistem Trilyonluk çiftlik digil orta çaplı gene 1000 Kapasiteli olsun istiyoruum sağımhane vs Gene gelişmş tarım aletleri vs. O Çiftliği açıp Krediyi ödedikten sonra 1-2 Senede 1 Sene içinde de Para bikritdcem 1-2 Senede olabilir Onunlada Başka yatırım Sadece tarım Digil hedefim. o yüzden yaşım 20 Ye yeni girdim önümde uzun yıllar var ve bu yılların sonunda 70 Yaşlarında İşte buu benim demek istiyorum Ogluma torunuma gelecekte Birşeyler verebilmek yatırım. hem bu dünyada hem öbür dünyada hocam [size=10pt][color=blue]Şimdi birde iyice okuyun lütfen üst tarafı geçtim Kırmızı alanı Okuyun!![/color][/size] [color=red]Ben kasabada Yaşayan birisiyim okul yeni bitti Dediğim gibi avlumuz 50 kapasiteye kadar açık sistem ahır çadır şeklinde yapıcam 5 inek için ilk olarak küçük,başlamak istiyorum Evimin önünde ' de Babam,veya annem Dükkan bize ait ana yol üstü Oraya Ekmek Simit ürünleri Çeşitli Sıcak Sürekli ordada bişiler yapmak istiyorum. Neyse asıl soruun ne biliyormuusunz Bizim kasabada olan cahilllik zihniyeti aylık zihniyeti hani direk Okuyup 500-750 tl ilede olsa çalışmalarını istemeleri Askerde uuzman çavuş olarak kalanlar var okumuyorlar uzman çavuş kalıyorlar İşletmelere gidiyorlar 800tl maaş asgari ücret vs Hani burda 300 Dönüm bağı olan Birisi hayvancılık yapıyor 80 İneği var şuan yapmasa yapmaz okadar yıllık bağdan 100 bin net kalıyor ama sürekli çalışıyor sürekli kahveye çıkma yok sigara alkolleri yok Kasabaya 5km uzakta Arazide yaşıyorlar çiftlikleri var 100 kapasiteli küçük.Ordada ev Hani burda 10 dönüm olan Da var benim hiç Allahıma şükür evimde Bol alan var 3 Dönüm yeter artar bile .Hani hocam millet yapmıyor Ben inekçilik yaparsam akşam Meyhaneye kim gidecek ? Merkeze gezmeye kim gidecek Kahveye kumar oynamaya kim çıkacak Hesabı milletin umrunda digil Atadan deden kalma Bağ bahçeleri bakıyorlar Hazırın üstüne çaba yok hırs yok Süt 1.200 TL Burda tabi 200 Kg istiyor en az adam günlük aylıkda paranı veriyor Ben yaşım 20 Dedem ninem çok ağıt veriyor gir gir Okula gir liseyi bitir okulda hademe ol bankada güvenlik ol belediyeye girersin Eee? 5 Sene sonra 30 Yaşında ne olaak ? 50 YAŞIN KADAR Çalış köpek gibi sen Emekliliği bekle prim öde sonra yan gel yat 70-75 yaşına gel öl git geride ne bıraktın hiç birşey ? Başarmak için hırslıyım çünkü benim 1 dönüm hektarım yok hocam Traktörüm var güzel modern başka biişi yok. Babam yıllardır kahvede çay sata sata geçindirdi Artık sıra bende geçmişte birsürü olaylar yaşanmış toprak davaları vs Satışmış kumar karı kız niyetine Ama geçmisin telefsini gençler kapatır.Başarmak istiyorum gereğinde sürekli 7/24 Çalışarak ama Yeter ki 25 Yaşlarında bir amaca ulaşayım 28 yaşlarında Hedeflerim olsun daha iyi büyümüş 35 yaşların daha daha büyümüş 40 yaşlarında vs Daha iyi birşeyler Elde etmek Şuan bakıyorumda 25 yaşında 15 Yaşında okuldan çıkıp Koyun çobanlıgı yapan şimdide amelelik yapan Ve ben çok Pişşmanım okumadıgıma diyen abiler var sen oku ne olurusa olsun diyor 1000 tl maaş al oku Keşke bişiler yapsaydım para birktiseydim küçüklükten beride şimdi Büyük bir iş yeri açsaydım diyor ve hala hala ümit Yok hocam Hırs yok azim yok. İnş anlatabilmiştim demek istediğim hani 5-6 Sene bırakacaz Evi arabayı yenilemeyi Sonrasında amaçlarımn ilk hedeflerime ulaştıgımda rahat alabiliyorsam alıcam İnş hayırlısı olur 5 İnek geldiğinde İlk gün Sabah kalkar Bismillahirrahmanirrahim der başlarım İnş büyürüm.Utandırrım herkesi Azim azim hırs Bir amaç olsun yeter ki. Teşekkür ederim okudunuz için[/color] [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hayvancılık
Büyükbaş Hayvancılık
Süt Hayvanclığı
5 Senedeki Yatırım(Süt ineği)? Tavsiyelerinizi bekliyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt