54-c ile tarlaya tırmık yapımı ;) By Smhgwz..

Slm Arkdaşlar Bugun Biz bayahı çalıştık Şuanda babam balyaya gitti buarada bende akşam ustu tarlaya tırmık yapmaya gitmiştim bi kaç kare;)

Tşkler ;)

Ynt: 54-c ile tarlaya tırmık yapımı ;) By Smhgwz..

yer cok tezekli kalmıs galıba ne ekiceksiniz kolay gelsın güzel paylasım

Tşkler ;) sağolun yorumlar için..
yer daha tezekliydi bayahı ugraştım kırıldı bu bizim hayvanlara mısır ekicez saçma öyle hemen buyuynce salmak için belirli aralıklarla yazın ekiyoruz butun yaz yetiyor :)

güzel resimler emeğine sağlık...bu aylar çiftçilerin en yoğun ayları herkese kolay gelsin...

uzunyayla link=topic=23428.msg191638#msg191638 date=1246608656' Alıntı:
güzel resimler emeğine sağlık...bu aylar çiftçilerin en yoğun ayları herkese kolay gelsin...
haklısın

Yorumlar için tşkrler;) ewed bu ara harman zamnı dikim zamanı çiftçi ayı tam haklısın walla ;)

resimler için teşekkürler.

güzel kareler. Hani derler ya; ' KIz aç tülbentini, bi yüzünü görelim ' dye. benzetme yanlış olmasın sende brandayı çıkarıpta çeksen diyorum fotoları da 54 C nin bi yüzünü görsek hani.. :)

nailyetek link=topic=23428.msg191876#msg191876 date=1246657628' Alıntı:
güzel kareler. Hani derler ya; ' KIz aç tülbentini, bi yüzünü görelim ' dye. benzetme yanlış olmasın sende brandayı çıkarıpta çeksen diyorum fotoları da 54 C nin bi yüzünü görsek hani.. :)
Şu aralar biraz yogunuz ilerki zamanlarda açık çekerim foto ;)

eline sağlık arkadaşım bu 54 c lerden tek bir kere gördüm dahada görmedim

çok güzel paylaşım teşekkürler bu arada 54 clerin çekemiyeceği pulluk yoqtur heralde çok güçlü traktörler

enter link=topic=23428.msg208802#msg208802 date=1251402705' Alıntı:
eline sağlık arkadaşım bu 54 c lerden tek bir kere gördüm dahada görmedim
GEl Bizim burlarda Çok Ben sana Gösteririm umut :D
semih100 link=topic=23428.msg228997#msg228997 date=1258556889' Alıntı:
çok güzel paylaşım teşekkürler bu arada 54 clerin çekemiyeceği pulluk yoqtur heralde çok güçlü traktörler
Yorum için Tşkler Walla biraz güzel motor diğer resim videolara bakarsan Tkamadıgımız yok :D