5435 pulluk denemesi

Ynt: 5435 pulluk denemesi

mf ceker kardes bizim burda da td 85 5 li 13 numarayı cekemdi 4 lü 14 aldılar oysa 3085 cok rahat cekıyordu

Pulluk batmassa çeker tabi az batırsaydınız pulluğu o zaman görseydik hemde tek foto da birşey belli olmuyo foto çok olsaydı pulluğu çekip çekemediğini daha iyi görürdük.Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.Paylaşım için tşk.

güle güle kullanın...fakat o pulluk traktörü bitirir arkadaş,yani ,bi ton para ver sonra canını çıkar traktörün..hayırlı olsun

ne cekmesinden bahsediyorsunuz siz ya 98 hp motor ve 6 lı 13 inç pulluk doga kanunarına karşı da aykırı bi olay ben massey ci olarak bu durum karşısın da olmaz diyorum.cünkü 115 hp lere takılır 6 lı.o zaman 4255 ede takalım 6 lı mantıksız arkadaşım.ben takıyorum 115 hp ye 6 lı 13 inç anca cekiyor.birde benim motor tork larla 10 hp daha yükseliyor

Hayılrı olsun sen motorumu aldın pullugumu çözemedim :D neyse motor guzel ama o pulluğu biraz zor çeker :D yada gelsin buri çeksin görım :D neyse pylaşm içn tşkler.. hayırlı olsun ;)