54c ile tarsan saman makinası

Arkadaşlar dün çekmiştim bu resmi ama bugün eklemek nasipmiş.54c saman yapmaz demeyin ilk zaman bende demiştim ben bunu nasıl çalıştıracam diye ama çalışıyormuş.

Ynt: 54c ile tarsan saman makinası

Tşkler ;) çok güzl bi motordur bu 54-cler bizdede war yonca bile bağlıyos ;D çayır çayır çalışıyor ideal bi motor :D

güzel paylaşım...eline sağlık...belki küçük bir motor ama birçok işin üstesinden gelir...

Bunlar esener saman makinalarından küçük mü normalda 54 c gibi traktörler samanda çalışamaz küçük gelir. 80-66 ile yapıyoruz bazı yerlerde baya zorlanıyo.

Saman makinamızın markası tarsan polatlı yapımı. Esenleri çalıştıramayabilir. Ama bunda da hacbayırlı gayet güzel çalıştırıyor.

walla balya makınasınıda çevırebılıyorsa helal olsun 54 c ye kardes kaçla cevırıyor balyayı

Yaw kardes bunu asıl cevırıor 54c balya makınasının onundekı bıcaklarımı söoktunuz yoksa

yok arkadaşlar gerçektende ben 54c ile saman yapabiliyorum tabii seri bir şekilde deyil takviye 1 bile hızlı geliyor bazen ama şunuda unutmamak lazım ki arkasındaki remork 2 tekerli köylü işi oldu biraz bildiğimiz klasik saman tahtaları ile ama 4 tekerlekliyi çekeceğini sanmıyorum haa birde unutmadan 2000 devirde çalıştırıyorum.yorumlarınız için teşekkürler.