2003 model 54C sahibi olarak o paraları kesinlikle hak ediyor. Sağlam, arıza vermez, yolda 16 gazı geçmezsen yakmaz, ekipmanı doğru seçersen iştede yakmaz, yakıt seçmez, şanzıman yağını bile eskitemezsin kolay kolay. Hidrolik, damper ve kuyruk mili kollarının yeri çok iyi ergonomik yormuyor insanı. Örneğin yeni Sameler bile işkencedir bu konuda. Çamurda çok iyidir örneğin istediğin kadar yükle çekmiyorum demez. Ha kötü yanları yok mudur illaki vardır. 2 tonluk turbo atomizörle çok yakıyor. O da mecburen 540E si olmadığı için fan devrini bulmak için 20 gaz veriyoruz haliyle yaktırıyor. Çekişi dersen gücüne ve yakıtına göre çok iyidir. 255 veya 3060 la kıyaslarsak 255 değilde 3060 kullandım, 3060 çekişte daha iyidir. sağlamlığa yorum yapamam ancak yakıtta 3060 54c den çok fazla yakar özellikle yolda. Zira komşumuzun 3060ı yakıt yüzünden sattı tt50ye biniyor.
Umarım işinize yarar yorumların. Ha şunuda söyleyeyim benim 54C ye 40 verseler satmam çünkü yerine o paralara eşdeğer bir traktör koyamam.