54c turbo intercool

54c ye turbo intercool taktırmak nekadar kullanışlı olur görüşlerinizi paylaşırsanız memnun olurum.

Ynt: 54c turbo intercool

4500 tl diye duydum.

bende TT55 ' e taktırmayı düşündüm.sordum soruşturdum.vazgeçtim.

neden mi?
1-turbo-intercooler-motor yağı soğutucu sistemin 3 ünüde taktırmayınca sağlıklı bir sistem olmayacak.turbo-intercooler tamam ama motor yağı soğutma için motor bloğuna delik açılması gerekiyor.riskili bir iş.

2-servisini ifadesine göre fabrika çıkışlı turbo-intercooler takılı yeni modelin enjektörleri farklı ve az yakması için ayarlıymış.benim traktör eski enjektörlerle çalışacak mecburiyetten.

Ynt: 54c turbo intercool

TT 55 link=topic=65497.msg742147#msg742147 date=1368294162' Alıntı:
4500 tl diye duydum.

bende TT55 ' e taktırmayı düşündüm.sordum soruşturdum.vazgeçtim.

neden mi?
1-turbo-intercooler-motor yağı soğutucu sistemin 3 ünüde taktırmayınca sağlıklı bir sistem olmayacak.turbo-intercooler tamam ama motor yağı soğutma için motor bloğuna delik açılması gerekiyor.riskili bir iş.

2-servisini ifadesine göre fabrika çıkışlı turbo-intercooler takılı yeni modelin enjektörleri farklı ve az yakması için ayarlıymış.benim traktör eski enjektörlerle çalışacak mecburiyetten.
saolasın bilgiler için adaş :)
benim duyumuma göre motorun rektevesini yakınlaştırıyormuş