5612 DYNA-6 EFFİCİENT

Arkadaşlar Maşallah ovamız bu kurak senede de oldukça bereketli idi.. 250 dekar ayçiçeğinden dekara 450-500 kg. verim aldık ve değerleri güzel geldiği için çok değerli bir fiyata sattık. Buda bizi hareketlendirdi.. Başlığa da yazdığım gibi 5612 DYNA-6 EFFİCİENT modelini düşünüyorum.. Yüksek tork değerlerine sahip olup, SCR sistemine sahip olması gibi faktörler oldukça seçimimde etkili olmuştur.. Sizdende kullananlardan, bilenlerden, duyanlardan en ufak bir bilgi sahibi olanlardan yorumlarını bekliyorum.. Hepinize değerli yorumları için şimdiden çook çook teşekkür ederim.. İyi forumlarr..

Açıkçası beni traktor tercihinden çok aycicegi nin verimi daha çok etkiledi.

500 kg verim çok ama çok süper bişey. Bu verimi nasıl yakaladiniz, detaylarını kısaca bahseder misin?

Ayrıca MF kullanmıyoruz ancak bu yeni modellerin oldukça iyi olduğunu özellikle şanzımanın çok verimli olduğunu birçok kişiden duydum. Allah gönlünüze göre verdin

Bu ürün miktarları ve değerleriyle hiç durma al derim kardeşim .Daha sağlıklı işçilik yapacağından verimlerinin daha da artacaktır...

Mf 56 serisi segmentinde iyi makina fiyat koşulları muadillerine göre uygunsa alınabilir.ayçiçeğinde 500kg verim çok değil muazzam bir rakam.bizim bolgemizde ergene havzası olarak ayçiçeği ülke dahilinde en çok ekilen yer.sulamalı olarak bile bu verim gorulmedi.sizin işçilik olarak yaptığınız uygulamalar nedir tam olarak

Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim. Dönümü konya dönümü değil 1000 metrekare. Verimi nasıl aldım derseniz damla sulama idi 45 cm ekmiştim. Hiç aksilik olmadı 5-7 günde bir 24 saat sulama yaparak dekara 10 kilogram gübre verdim ve her suda oldukça tazzikli suladım filtre 3 barın altına hiç düşmedi. Tarlam havalenin en iyi tarlalarından biri. Tekrar teşekkür ederim eğer tavsiyeleriniz varsa yazmanızı rica ederim.

Scr nin avrupada vergi avantaji olabilir belki ama türkiyede hic bi artisi yok. Scr motordan sonra egzosun içindeki sistem, performans veya yakit tasarrufu ile ilgisi yok. Sadece büyük egzos parçaları havalı durur 😀. Ayrica kazancını traktörden baska yerlerde değerlendir. Suanda kullandiğin traktör cok eski bi model ise hariç.