PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
5li karışım yem bitkisi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="atila" data-source="post: 1474394" data-attributes="member: 1807"><p>Bölgemizde (Aksaray) uygulamalar;</p><p>- Ekim zamanı: 10. ay içinde </p><p>- Ekim normu: 15 kg/dekar (1000 m2)</p><p>- Taban gübre: 10 kg DAP (18/46)/dekar</p><p>- N Gübre: yok. Baklagillerden dolayı atılması gerekmez</p><p> </p><p>Sonbaharda çıkış sulaması ve ilkbaharda 1-2 sulama gerekebilir (Hava şartlarına bağlı)</p><p></p><p>Hasat: Fiğ ve bezelyenin çiçek döneminde (yüksek protein ve sindirilebilirlik - kendi hayvanlarınıza verecek iseniz.</p><p>Verim: 2000 -2500 kg/dekar -soldurulmuş silaj olarak, 650-800 kg/dekar - kuru ot olarak (Kuruması uzun (10-12 gün) sürüyor. Yağışa kaptırırsanız mahsülü çöpe atabilirsiniz)</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="atila, post: 1474394, member: 1807"] Bölgemizde (Aksaray) uygulamalar; - Ekim zamanı: 10. ay içinde - Ekim normu: 15 kg/dekar (1000 m2) - Taban gübre: 10 kg DAP (18/46)/dekar - N Gübre: yok. Baklagillerden dolayı atılması gerekmez Sonbaharda çıkış sulaması ve ilkbaharda 1-2 sulama gerekebilir (Hava şartlarına bağlı) Hasat: Fiğ ve bezelyenin çiçek döneminde (yüksek protein ve sindirilebilirlik - kendi hayvanlarınıza verecek iseniz. Verim: 2000 -2500 kg/dekar -soldurulmuş silaj olarak, 650-800 kg/dekar - kuru ot olarak (Kuruması uzun (10-12 gün) sürüyor. Yağışa kaptırırsanız mahsülü çöpe atabilirsiniz) [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
5li karışım yem bitkisi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt