PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
6 Sıralı Ramata arpa Bugün çektiğim fotoğraflar..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="özgür" data-source="post: 1038099" data-attributes="member: 54456"><p>Tarla kara toprak kıraç arazi.Arpa üzerine arpa ekiyoruz.Dekara 24 kg tohum atıldı mibzerle.Taban gübresi 18-46 20 kg,sonrasında tek seferde şubat başında 20 kg üre.Yaprak gübresi olarakda belkide şimdiye kadar hiç atılmamış olan çinko sülfat potasyum nitrat magnezyum sülfat atıldı mustang ot ilacı ile birlikte dekara 100 gr.Ve en son olarak 15 gün sonra pas ilacı inputla beraber yeniden dekara 100 gr şeklinde aynı yaprak gübreleri atıldı.Bu sene bu tarla ilkleri yaşadı pas ilacı bile hiç kimse atmazken bölgemizde ben attım.Özellkikle şuan görüntüde yaprak gübrelerini çok etkisi olmuş gibi görünüyor.Çünkü bu araziye arpa buğdaydan başka hiç bir şey ekilmiyor.Yanlız geçen sene arpa hasıdandan 10gün sonra yer tavında oldğu için traktörle derin sürdüm ve 3 ay sürük kaldı toprak.Verim ne kadar veriri bilmiyorum ama görüntüde kötü durmuyor.Nasibimizde ne varsa onu alacaz.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="özgür, post: 1038099, member: 54456"] Tarla kara toprak kıraç arazi.Arpa üzerine arpa ekiyoruz.Dekara 24 kg tohum atıldı mibzerle.Taban gübresi 18-46 20 kg,sonrasında tek seferde şubat başında 20 kg üre.Yaprak gübresi olarakda belkide şimdiye kadar hiç atılmamış olan çinko sülfat potasyum nitrat magnezyum sülfat atıldı mustang ot ilacı ile birlikte dekara 100 gr.Ve en son olarak 15 gün sonra pas ilacı inputla beraber yeniden dekara 100 gr şeklinde aynı yaprak gübreleri atıldı.Bu sene bu tarla ilkleri yaşadı pas ilacı bile hiç kimse atmazken bölgemizde ben attım.Özellkikle şuan görüntüde yaprak gübrelerini çok etkisi olmuş gibi görünüyor.Çünkü bu araziye arpa buğdaydan başka hiç bir şey ekilmiyor.Yanlız geçen sene arpa hasıdandan 10gün sonra yer tavında oldğu için traktörle derin sürdüm ve 3 ay sürük kaldı toprak.Verim ne kadar veriri bilmiyorum ama görüntüde kötü durmuyor.Nasibimizde ne varsa onu alacaz. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
6 Sıralı Ramata arpa Bugün çektiğim fotoğraflar..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt