PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
6 Sıralı Ramata arpa Bugün çektiğim fotoğraflar..
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ofas" data-source="post: 1045194" data-attributes="member: 20560"><p>6 Sıralı arpayı kıraca tavsiye etmezler burada. Tane doldurmaz çünkü. Belki sizin orası daha fazla yağış aldığından böyle bir sorun olmuyordur. Bereketli olsun.</p><p> [MENTION=5956]fatihcastle[/MENTION] Aydan Hanım geçen sene ektim. Yatmaya dayanıklı dediler. Hatta Araştırma Enstitüsünde çalışan bir müh. bize geldiğinde konusu açıldı. Övdü iyi hoş diye meğer yanında gelende ekmiş o ve ben hiç memnun değilim. Bütün tarlalar yattı dedim. müh. şaşırdı. Bence ekilecek tohum değil. Hem geççi, yağış olmazsa su istiyor bu seferde yatıyor. Arcanda bu bölgede iyi tuttu. Buna ek olarak ilk defa Emon diye bir çeşit ektim. Birisi arpa diğeri ayçiçeği yeri fakat çeşitli sebeplerden sulayamadım. Görüntü fena değil gibi. Biçince belli olur ama eğer bulabilirseniz Arcanda ekerseniz memnun kalırsınız. Hele sulayabilirseniz 500 kolayca üzerine çıkmak mümkün. Geçen sene 170 da Aydan Hanım tamamı sulandı max 480kg Arcanda en kötü yerde iki kez ( toplasanız bir su yapmaz) ıslattık 550kg verim yaptı.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ofas, post: 1045194, member: 20560"] 6 Sıralı arpayı kıraca tavsiye etmezler burada. Tane doldurmaz çünkü. Belki sizin orası daha fazla yağış aldığından böyle bir sorun olmuyordur. Bereketli olsun. [MENTION=5956]fatihcastle[/MENTION] Aydan Hanım geçen sene ektim. Yatmaya dayanıklı dediler. Hatta Araştırma Enstitüsünde çalışan bir müh. bize geldiğinde konusu açıldı. Övdü iyi hoş diye meğer yanında gelende ekmiş o ve ben hiç memnun değilim. Bütün tarlalar yattı dedim. müh. şaşırdı. Bence ekilecek tohum değil. Hem geççi, yağış olmazsa su istiyor bu seferde yatıyor. Arcanda bu bölgede iyi tuttu. Buna ek olarak ilk defa Emon diye bir çeşit ektim. Birisi arpa diğeri ayçiçeği yeri fakat çeşitli sebeplerden sulayamadım. Görüntü fena değil gibi. Biçince belli olur ama eğer bulabilirseniz Arcanda ekerseniz memnun kalırsınız. Hele sulayabilirseniz 500 kolayca üzerine çıkmak mümkün. Geçen sene 170 da Aydan Hanım tamamı sulandı max 480kg Arcanda en kötü yerde iki kez ( toplasanız bir su yapmaz) ıslattık 550kg verim yaptı. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Arpa
6 Sıralı Ramata arpa Bugün çektiğim fotoğraflar..
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt