PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
624 Enter mi 540 İmt mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Deutz06seri" data-source="post: 1431558" data-attributes="member: 92254"><p>İlla ikisininden birisi olacaksa enter der geçerim kuyruk mili baya iş yapar imt ye bulaşma derim değişik bir traktör. Senin için Deutzun 6206 traktörleri daha ideal gibi duruyor haralet yapmaz susuz motor var balyacilar baya kullanır kuyruk mili enterden de güçlüdür masseye fiata göre de güçlü ve kullanışlıdir direksiyonun sol tarafında bir kol vardır kuyruk mili debriyajı sıra sonlarında aşırı işe yarar atıyorum sıra sonunda kuyruk milini kapatman gerekiyor normalde debriyaja basıp sonra sol allta kuyruk milinin kolunu kapatman gerek bu bahsettiğim kolu çekince kuyruk mili direk duruyor . Çift devirlidir 50 yaşında traktör temizini bulmak zor ama enter yada imt almak yerine bunu almak daha mantıklı motoru istersen -30 derecede çalıştır mazot donmadiysa tek marşta alır öyle bir traktör. Yazın 18-20 saat patoz çektiğini bilirim ben . Eğer almayı düşünürseniz diğer 2 traktörden daha memnun bırakır sizi yakıtı da emsallerinden azdır steyrden kat ve kat daha az yakıyor öyle söyliyim</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Deutz06seri, post: 1431558, member: 92254"] İlla ikisininden birisi olacaksa enter der geçerim kuyruk mili baya iş yapar imt ye bulaşma derim değişik bir traktör. Senin için Deutzun 6206 traktörleri daha ideal gibi duruyor haralet yapmaz susuz motor var balyacilar baya kullanır kuyruk mili enterden de güçlüdür masseye fiata göre de güçlü ve kullanışlıdir direksiyonun sol tarafında bir kol vardır kuyruk mili debriyajı sıra sonlarında aşırı işe yarar atıyorum sıra sonunda kuyruk milini kapatman gerekiyor normalde debriyaja basıp sonra sol allta kuyruk milinin kolunu kapatman gerek bu bahsettiğim kolu çekince kuyruk mili direk duruyor . Çift devirlidir 50 yaşında traktör temizini bulmak zor ama enter yada imt almak yerine bunu almak daha mantıklı motoru istersen -30 derecede çalıştır mazot donmadiysa tek marşta alır öyle bir traktör. Yazın 18-20 saat patoz çektiğini bilirim ben . Eğer almayı düşünürseniz diğer 2 traktörden daha memnun bırakır sizi yakıtı da emsallerinden azdır steyrden kat ve kat daha az yakıyor öyle söyliyim [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
624 Enter mi 540 İmt mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt