PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
624 Enter mi 540 İmt mi ?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mhmmtckr55" data-source="post: 1433778" data-attributes="member: 96776"><p>arkadaşlar 50 yaşındaki McCormick yaşındaki yavru ceylan T480 i tek geçti çekişte 48liğin sürekli patiye vurduğu yerde takviyeye bile ihtiyaç duymadı çekişte şaşırdım ama olması gereken oldu 62 beygir traktörle 48 beygir traktörü kıyaslamak olmazdı traktör çok büyük benim işimi görecek ama inşAllah kuyruk miliyle patoz benzeri bir makine çalıştracak fındık bahçelerinde hortumlu toplama dövme makinesi makineyi söylemek istemiyorum reklam yapmamak için pm atan arkadaşlara söylerim makine de harika memnunum fakat 48liğin gücü yetmiyordu motoru perişan etmek ya da daha büyük bir traktör almak zorundaydım hem sürekli sök tak yapma derdinden kurtaracak hem de makinemi rahat çalıştıracak bir canavara hoşgeldin demiş oldum ancak ENTER beklentilerimin üstünde ocak diplerine yaklaşmasam bile ortaları bu traktöre emanet edip tırmık kazayağı saban gibi çekiş gerektiren işleri entere zincirle ot biçme makine işini de diplere kadar yaklaştığı için 48lik NewHolland a bıraktım artık inanın 48liğin motor ömrünü uzatması bile verdiğim parayı hak ettirecek Allah'ın izniyle McCormick süper bir traktörmüş bu kadar beklemiyordum inanın römork çekse bile yeter diye düşünüp işlerimin %90 ını yaptıracağım bir traktör almış oldum düşünenler hiç düşünmesin uygun bir enter bulurlarsa alsınlar muadilleri 3 katı fiyatında aynı güçtekiler yani bu açıdan bile düşününce değer</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mhmmtckr55, post: 1433778, member: 96776"] arkadaşlar 50 yaşındaki McCormick yaşındaki yavru ceylan T480 i tek geçti çekişte 48liğin sürekli patiye vurduğu yerde takviyeye bile ihtiyaç duymadı çekişte şaşırdım ama olması gereken oldu 62 beygir traktörle 48 beygir traktörü kıyaslamak olmazdı traktör çok büyük benim işimi görecek ama inşAllah kuyruk miliyle patoz benzeri bir makine çalıştracak fındık bahçelerinde hortumlu toplama dövme makinesi makineyi söylemek istemiyorum reklam yapmamak için pm atan arkadaşlara söylerim makine de harika memnunum fakat 48liğin gücü yetmiyordu motoru perişan etmek ya da daha büyük bir traktör almak zorundaydım hem sürekli sök tak yapma derdinden kurtaracak hem de makinemi rahat çalıştıracak bir canavara hoşgeldin demiş oldum ancak ENTER beklentilerimin üstünde ocak diplerine yaklaşmasam bile ortaları bu traktöre emanet edip tırmık kazayağı saban gibi çekiş gerektiren işleri entere zincirle ot biçme makine işini de diplere kadar yaklaştığı için 48lik NewHolland a bıraktım artık inanın 48liğin motor ömrünü uzatması bile verdiğim parayı hak ettirecek Allah'ın izniyle McCormick süper bir traktörmüş bu kadar beklemiyordum inanın römork çekse bile yeter diye düşünüp işlerimin %90 ını yaptıracağım bir traktör almış oldum düşünenler hiç düşünmesin uygun bir enter bulurlarsa alsınlar muadilleri 3 katı fiyatında aynı güçtekiler yani bu açıdan bile düşününce değer [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Diğer Traktörler
Teknik Bilgiler-Yorumlar
624 Enter mi 540 İmt mi ?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt