Henüz kullanamadim ama kollar tekrar ayarlaniyor gerekirse keserim uzatirimHayırlı olsun koltuk altında kullanımı nasıl zor oluyor mu
Elinizin rahat ulaşacağı şekilde ayarlarsaniz daha ergonomik olur sizin içinHenüz kullanamadim ama kollar tekrar ayarlaniyor gerekirse keserim uzatirim
Doğru söylüyorsunuz 2 çıkışlı ile 4 çıkışlı arasında fazla Fiyat farkı yokHayırlı olsun güzel çalışma artık 4 çıkış ve üstü şart oldu ama hala piyasada 2 çıkışlı üretilen traktörler mevcut nolur yani 2 çıkış daha ekleseniz batacanmı sanki
O kadarda olcak idare edecezGüzel tesisat olmuş, biraz kalabalık ama yine de güzel.
tesekkur ederim ercan beyHayırlı olsun güzel olmuş..
Sökmeden olmaz benim bildiğimSlm kardeş öncelikle güzel olmuş sana bir sorum olacak bende 480 Fiat var bunda tek çıkış valf var ben tek çıkışı sö
kmeden 2 çıkışlı başka valf bağlayabilir miyim 3 çıkış olacak bilgilendirir isen sevinirim.
550 tl idi aldığımda şehirden sehire fiyat değişir hemen hemen aynı sistemKolay gelsin bende masseye böyle 4 çıkış yapmak istiyorum fiyatı nekadar tuttu masseylere aynı sistem olur mu
Bu sistem benim aldigim sistem le aynı değil