6460ve 5 li dönerli alpler

Ynt: 6460ve 5 li dönerli alpler

Güzel resimler saol... bu traktör 5 ' li dönerliyi rahat çekiyor mu? Kaç inch bu pulluk? Benim bildiğim 18-20 inch dönerli pulluklarda herbir pulluk için 30 bg güç gerekiyor. Bu pulluk küçük galiba...

Güzel resimler kardeş. Yalnız arkadaşlar her ne kadar MF hakkında derinlemesine bir araştırmaya girmiş olmasamda benim bildiğim Dyna-VT demek Vario Transmisyonun(Kademesiz vites değişiminin) kısaltılmışı ve MF ' nin büyük seri traktörlerinde bulunuyor. Sizin demek istediğiniz ya Dynashift yada Dyna-6 filandır. Yanlışım varsa düzeltirsiniz. Resimler pek net değil. Ama bana yazı Dynashift gibi geldi....

GÜZEL RESİMLER ELLERİNE SAĞLIK
ANCAK O 5Lİ DÖNER PULLUK MOTORA COK ZARAR VERMEZMİ AGA YA HATTA TRAKTÖRÜN LASTİKLERİNE BAKILINCADA BAYAGI Bİ ANLAŞILIYO YERE CÖKMÜŞ LASTİKLER

haklısın abd_kangal da diger pulluklar tarlayı bozuyor birde ani hareketlerde motoru çok sallıyor. 4 dönerli vardı oda çok ufak geliyordu ikikere bogazdan böldük 4 lüyü

şarlak link=topic=3458.msg36075#msg36075 date=1211037598' Alıntı:
haklısın abd_kangal da diger pulluklar tarlayı bozuyor birde ani hareketlerde motoru çok sallıyor. 4 dönerli vardı oda çok ufak geliyordu ikikere bogazdan böldük 4 lüyü
kardeş cok doru sölemşn...normal pulluk tarlayı acayip bozuyo

.bizim uzel servisi landiniye döndü akgül landini legend 125 verelim diyor güzelmi vitesler otamatikmi çekişi nasıl