65 46 NEDEN BEYAZ

Ynt: 65 46 NEDEN BEYAZ

Bencede kendisi boyatmış acaba şu anki sahibide Türk Telekomdan almış olabilir mi bi süre TT de çalıştıktan sonra satılmış olabilir.

güzel paylaşım.ama alacaksan alma derim arkadaşım çünkü motorun her yeri toplama olduğu için bir biri ile uyumsuzluk söz konusu bizim köyde 2 tane war o serilerden.ama yanlış anlama toplama traktör iyi değil demiyorum sadece 46 serisi için konuşuyorm ben.yarısı fiat yarısı tümosan yarısı erkunt.sanırsam hidroliği de hema...

Belediyeden veya devlet kurumlarından çıkma olabilir. Traktörün kendi rengini bir onlar değiştiriyor. Aksaray belediyesinde beyaz steyr görmüştüm.

walla abi amcam gil de war ben kullunıyorum çok hoş uzun şahse çekişi çok güzel kepçede falaan önü kalkma diye bi derdide yok 88 model halaa da kullunıyoruz 350 dönüm yer sürüyo burda yaz lar kısa biraz ondan 4 lü 12inç döner pulluk kullanıyoruz s

arkadaşla türk telekomun tarsusta internet üzerinden sattığı traktörlerden biri,traktörle fabrika çıkışı hidroliksiz , yani hidrolkle ilgili hiç bişey yok. hem o çalışma saatide doğru ama temz motor bizim bi tanıdıktada var ondan biliyorm

taha turgut link=topic=49871.msg494905#msg494905 date=1324406886' Alıntı:
walla abi amcam gil de war ben kullunıyorum çok hoş uzun şahse çekişi çok güzel kepçede falaan önü kalkma diye bi derdide yok 88 model halaa da kullunıyoruz 350 dönüm yer sürüyo burda yaz lar kısa biraz ondan 4 lü 12inç döner pulluk kullanıyoruz s
4 lü 12 inç dönerli birde vay anasına :S

poyrazatif link=topic=49871.msg494902#msg494902 date=1324406499' Alıntı:
Belediyeden veya devlet kurumlarından çıkma olabilir. Traktörün kendi rengini bir onlar değiştiriyor. Aksaray belediyesinde beyaz steyr görmüştüm.
evet adana belediyesinde de aynısından var beyaz 65-46

vay bee bende ilk defa gördüm, türk telekomun da traktör kullanıp sattığını ilk defa duydum, köy hizmetleri ekiplerinde sarı ford 5000 çok görmüştüm,

KARDEŞ O TRAKTÖR ORJİNAL BOYASI ZAMNINDA PTT İÇİN ÜRETİLDİ RÖMORKUDA OLMASI LAZIN TEL DİREKLERİ VE KAPLO TASIMASINDA DAĞ TAŞLARDA KULLANILIYORDU