Maşallah bereketi bol hasatıda nsp olur inşallah mustafa bey .Bugün hayırlısıyla yonca ekimini gerçekleştirdik, meteoroloji yarın a güzel yağmur gösteriyor üzerine yağış düşer ise güzel çıkar inşallah...Ekli dosyayı görüntüle 52937Ekli dosyayı görüntüle 52938Ekli dosyayı görüntüle 52939Ekli dosyayı görüntüle 52940Ekli dosyayı görüntüle 52941Ekli dosyayı görüntüle 52942Ekli dosyayı görüntüle 52943Ekli dosyayı görüntüle 52944Ekli dosyayı görüntüle 52945Ekli dosyayı görüntüle 52946
50 dönüm ektim arkadaşım, deremizin ismi Pınarbaşı deresi D100 den Büyükkarıştıran a gelmeden sanofi (Eczacıbaşı) ile Bungenin arasından geçen dere, en kurak yaz ayında sorunsuz suyumuz var.Maşallah, hayırlısı olsun, Allah bol biçimler nasip etsin.
Mahsuru yoksa kaç dönüm ektiniz?
Su kaynağını da paylaşmışsınız, kurak geçen bu dönemde akan suyu görünce çok mutlu oldum, fotoğraftaki dere nerede?
Yıllardır dere aktı ben baktım, yılın en kurak ayında bile son fotoğrafta paylaştığım gibi temiz ve bol suyumuz var, bu suyun sonu fabrika artiktiklrina karışan Ergene nehri oraya gidipte heba olacağına tarla sulasin.Yonca ekmek artık su israfı sularımız tükeniyor yonca ekme lüksümüz kalmadı
Sağol Mahmut teşekkür ederim derede su iyi yağış olmaz ise sulayacagim.Kolay gelsin bereketli olsun abi yağmur olmazsa bile dereden sulama imkanı var gayet iyi
Sağol Mehmet abi, kusura bakma msj ni yeni gördüm gözden kaçmış.Maşallah bereketi bol hasatıda nsp olur inşallah mustafa bey .
Ticari amaçlımı yoksa hayvancılıktamı var sende .