Arkadaşlar Marmara Bölgesinde 8 bin tlye kadar en iyi verimi alabileceğim bir traktör arıyorum
same minitauro60 75 77 model alabilirsiniz
Mf 135 bulabilirsiniz. Traktörü anlatmama gerek yok sanırım![]()
Çoktandır bakmamıştım. Dayım 9 a almıştı 135 i. Şimdi baktım sahibindene alınacak 135 yok 8 bin civarında.7-8 e 135 bulunursa ne ala dostum hurdasını vermıyorlar o parayaefsanenin
))
Nasıl güzwl traktörmü ustad leylanddan sonra işimi baya görürmü sorun çıkartırmı
Bizim köye son bi kaç yılda üç tane girdi. bunların iki tanesi eski leylandcıydı şikayet edeni duymadım. ama memnun olanı duydum.
Jd 1120 1030 falan olabilir 450 fiat olur ford 2000 3000 lik olur temizligine gore cok traktor olur citayi 12 13 bin yapsan guzel bir 1130 yada fort 3610 luk alinir
ford 3000 tek geçerim
ustad susuzmuş galba bu alet harelet derdi felan olmaz diyoburda bitane buldum ondan 8 bin istiyo leylandla takasa 4 sayıyo üste 4-4.5 e anlaşırımda biraz yıpranık gibi bak bu alet ne dersin
https://www.sahibinden.com/ilan/is-...rektefeli-1976-md-60-lik-same-292340263/detay
ford 3000 tek geçerim
Bu fiyata bulursan temiz 3000 adamı deli eder biz yıllarca kullandık arıza bilmezdi hava yaptırma tamam ön dingili filan yeni sistem yaptırmıştık hidrolik pomp değiştirdik baya kullnadık sonra nimet yerini aldı.
Evet yağ soğutmalı bunlar. Neticede 40 yaşında traktör. Alınca bi bakım yaptıracaksın. Ama galerilerden ziyade kullanıcıdan bulursan daha iyi edersin. Unutma galerinin kapısından en dökük araç bile girse, o araç, sihirli çomak değmiş gibi birden 10 numara olurBlok çatlağı var mı blok dikiş yemiş mi? anlayan bi ustayla git öyle araştır. düzelemeyecek bi sıkıntısı var mı? böyle resimlerine boyasına bakarak traktör alınmaz. Zaten diğer bakımları kullandığın traktöre mecbur yapacaksın. 2015 model olsa da.
ustad 3000 güzel traktörde temizi 9bindne kapı açıyor artı yüksek traktör bana gelmez gibi bağ bağçe için ufaklık bişey arıyorum bu işbora nasıl anlarmısnı