Orka 2015 Zetor Proxima 70 Huard TR65: http://youtu.be/SREN_X6D8gY
Bizim köyde 4WD ,TD65D, 12 yaşında ve dörtlü 13 inç dönerli ünlü pulluğu ağır toprakta çok rahat çekiyor.Dolayısı ile bu Zetor un helva gibi toprakta ve fazla derin olmayan şu performansı çokta marifet değil bence.Çamurla güreştiği videolar daha ilginçti.
Td 110 olmasin
Cl80l modeli 77 bg yazıyordu katalogda.mc cormick kaclik
Bizim köyde 4WD ,TD65D, 12 yaşında ve dörtlü 13 inç dönerli ünlü pulluğu ağır toprakta çok rahat çekiyor.Dolayısı ile bu Zetor un helva gibi toprakta ve fazla derin olmayan şu performansı çokta marifet değil bence.Çamurla güreştiği videolar daha ilginçti.
Evet abi 4 12 aydın Pulluk marka alet önünü kesiyor.4-12 dönerlimi önünü kaldiriyor
TD65D diyorsam TD65D dir.İşleri büyüdüğü için bu sonbaharda yerine TD75D geldi.Ayrıca birde sıfır mf 2615 aldı.Dün akşam cevap yazardım ama bugün aklımda yanlış kalmıştır diye tekrar aradım.Çünkü 15 gün önce konuşmuştuk,traktör büyüdü pullukta büyüyecekmi soruma (üçlü 13 dönerlisi olduğunu biliyordum),zaten iki yıldır pulluğu dört 13 ünlüyle değiştirmiştim,giden motor dörtlü 13 dönerliyi rahat çekiyordu devam edecek ama diğer aletleri büyütecem demişti.Bayi 42 ye saymış.Bayi almasa internetten 1 saatte satılırdı zaten.Yani yazdığım yazı bugün tekrar doğrulanmış bilgidir.Gittiğimde pulluğun resmini çekerim.Benim bunları yazmaktan amacım kimsenin hakkı yenmesin.Bizde iyi traktörler yapıyoruz.Birçok konuda kaliteyi uzaklarda ararken burnumuzun dibindekileri de görelim.Hintli jd 5050 nin pancar söküm makinasını nasıl mükemmel çalıştırdığını da zamanında yayınlamıştım.Td 110 olmasin
Niye yapayım NH pek gözde markam değildim ama bildiğimi ve gördüğümü de paylaşırım.Şaka yapıyorsun![]()
Aletin etiketde 900 üstü bi kg yazıyordu.mccormic.. burnunda hiç mi ağırlık yok.. yada bahçe traktoru mu?
---
burda mısır yerini sürekli kamyon çiğnedi.. aynı çiftliğin motorları..
7441 e 5 li
nh100 e 4 lü
pullik takip kamyonun cignedigi tarlayi sürdüler görmeyen inanmaz.. niye böyle diye soranlara bu daha rahat gidiyo dediler..![]()