PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
74-80 DT ile HASAT
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="FaTiH7480" data-source="post: 52207" data-attributes="member: 959"><p><strong>Ynt: 74-80 DT ile HASAT</strong></p><p></p><p>arkadaşlar kusura bakmayın şehirdışında olduğum için yanıtlayamadım.özür dilerim.</p><p>--mrram--kardeş 640 83 modeldi.çok güzeldi.motoru diriydi ama hidrolik yılda bir sefer kesin arıza yapıyordu(son 4 senedir).götürmediğimiz yer kalmadı...hem de lastikleri eskimişti.bide bizim yerlerimiz çok dik olduğu için çift çeker bir traktör şarttı.dediğin gibi önlerde ağırlık olmayınca çook zorlanıyor.ağırlıklar önde yokken boyuna ön kalkar dururdu.bi kaç kez biz ön takımıda kırdık.....velhasılı kelam bu tümosanı aldık.traktörü ben buldum.babamada cazip gelince aldık.şu an için tümosan bize çok ideal bir traktör.yakışı çekişi benim çok hoşuma gidiyor.tümosan kullanmadan önce bende sevmiyordum.ama kullanınca anladım......</p><p>--doganbey1--74-80e 30,000 ytl verdik.takas oldu.640 14,000 ytl ye gitti.üzerine 16,000 ytl verdik işte.valla kardeş motor kullanıldı zaten bizim komşu köydeydi.görürdüm ben.önler biraz yıpranmış.arka sağlam...</p><p>Valla ben 70-66 hiç kullanmadım.70-56 kullandım ama fazla deil.56yı geçer diyorum ama 66 konusunda bişey diyemiycem.bunuda hem 66 kullanıp hemde 7480 kullanıp, bilgisi olanlara soralım</p><p>(bu arada 70-66 öyle fazla küçümsenecek motor deil bence)</p><p>--kangalli--ben güneşte fazla duramıyorum burnum kanıyo sürekli.o yüzden bulmuşum bi şapka.tümosan-newholland farketmez bence...</p><p>diğer tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum yorumlar için....</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="FaTiH7480, post: 52207, member: 959"] [b]Ynt: 74-80 DT ile HASAT[/b] arkadaşlar kusura bakmayın şehirdışında olduğum için yanıtlayamadım.özür dilerim. --mrram--kardeş 640 83 modeldi.çok güzeldi.motoru diriydi ama hidrolik yılda bir sefer kesin arıza yapıyordu(son 4 senedir).götürmediğimiz yer kalmadı...hem de lastikleri eskimişti.bide bizim yerlerimiz çok dik olduğu için çift çeker bir traktör şarttı.dediğin gibi önlerde ağırlık olmayınca çook zorlanıyor.ağırlıklar önde yokken boyuna ön kalkar dururdu.bi kaç kez biz ön takımıda kırdık.....velhasılı kelam bu tümosanı aldık.traktörü ben buldum.babamada cazip gelince aldık.şu an için tümosan bize çok ideal bir traktör.yakışı çekişi benim çok hoşuma gidiyor.tümosan kullanmadan önce bende sevmiyordum.ama kullanınca anladım...... --doganbey1--74-80e 30,000 ytl verdik.takas oldu.640 14,000 ytl ye gitti.üzerine 16,000 ytl verdik işte.valla kardeş motor kullanıldı zaten bizim komşu köydeydi.görürdüm ben.önler biraz yıpranmış.arka sağlam... Valla ben 70-66 hiç kullanmadım.70-56 kullandım ama fazla deil.56yı geçer diyorum ama 66 konusunda bişey diyemiycem.bunuda hem 66 kullanıp hemde 7480 kullanıp, bilgisi olanlara soralım (bu arada 70-66 öyle fazla küçümsenecek motor deil bence) --kangalli--ben güneşte fazla duramıyorum burnum kanıyo sürekli.o yüzden bulmuşum bi şapka.tümosan-newholland farketmez bence... diğer tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum yorumlar için.... [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
Fotoğraflar (Çekimler)
74-80 DT ile HASAT
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt