80.4 lükse acil pullukkk

Ynt: 80.4 lükse acil pullukkk

5*9 yada 5*10 lu alırsan teker cızıya düştüğünde diğer tekerden daha çok kaçırır bence 5*12 yada 4*14 idealdir...

bende nimet 70 lüks var 4-12 kullanıyorum gayet iyi. önemli olan arazi yapısı ve topraklarınızın fiziksel içeriğidir.sert ve düz olmayan bir arazi varsa küçük pulluk kullanmak hem motrun hemde yakıt açısından iyi olur. ben 4-13 veya 4-14 iyidir derim güle kullan hayırlı işler.

pıspıs link=topic=68735.msg783239#msg783239 date=1381236680' Alıntı:
pankobirlikte şu an 5 li 10 lu alpler var...ve pancar yerlerini sürmek gerekiyor...4 lü 14 lü 1 ay sonra ancak gelir dediler...5 li 10 lu sizce nasıl idealmi??...birde arkadaş alplerin 5 li 9 lusunu al der...daha seri gidersin diyor...izi kapatırmı sizce???

Selam arkadaşım 9 no pullukla nadas yapılmaz anca ikileme olur alacaksan nadas için en az 12 no olsun bi arkadaşım 80.4 de 4 lü 12 alpler kullanıyodu resmen akıyor motor h1 yada takviye 4 l ile sürümyapıyor tam ideali o bence forumda millet bazen uçuyor sen fazla uçma sonunda altındaki makina 75 hp en güzeli dediğim pulluk kendim kullandım geniş aralısını ama hayatta boğazına ot sapta durmaz çokta güzel nadas çıkarırsın bende td 65 erkunt 70 iki tane motor var kullandığım pulluk alpler 3 lü 14 no mısır yerlerini bozarken eğer yaş biçim olduda biçerdöver oturduysa motorun canını alıyo 3 lü pulluk bile pulluk ufak olurda motor rahat giderse vites büyütür iş kaçırsın ama pulluk motoruna büyük gelirse elinden hiç bişey gelmez birtek vites küçültürsün oda zevk vermez