Teşekkür ederimÇok güzel olmuş elinize sağlık
Teşekkür ederim anlamadım ney 2 taneGüzel olmuş neden 2 tane
Aldığım pulluklari yazmışsınız iki renkli pulluk varTeşekkür ederim anlamadım ney 2 tane
Aynen şimdi farkettim telefon başlığı çoğul yazmış ama pulluk bir tane önce altına astar attımAldığım pulluklari yazmışsınız iki renkli pulluk var
Teşekkür ederim Allah razı olsun renk bordo abimEline sağlık güzel olmuş güle güle kullan. Renk bayrak kırmızımı?
Pardon o zamanAynen şimdi farkettim telefon başlığı çoğul yazmış ama pulluk bir tane önce altına astar attım
Önemli değil [emoji4]Pardon o zaman![]()
Teşekkür ederim Allah razı olsun elimden geldiğince yaptımGüzel paylaşım. Kolay gelsin....
Koyu bir Alper kullanıcısı olarak gittim ünlü aldım 12 numara ilk gün şaseden kırıldı ve Z nin birinde de yamulduKolay gelsin 12 numara alplermi
Alpler sağlam pulluk bendede var çok tutuyo motoru ama pullukKoyu bir Alper kullanıcısı olarak gittim ünlü aldım 12 numara ilk gün şaseden kırıldı ve Z nin birinde de yamuldu
Alper bam başka bir pulluk eskidemezsin yer götürüyor ki tutuyor bende üç gün önce Alper 12 numara 3lü vardı TT 55 bahçe tipi balon lastik sol arka tekerleğin yarı izini kapatıyordu 80 66 yı alınca onları verdim bunları aldım ama aklım hep Alper de amca oğlunda 11 numara 4lü ünlü var Erkunt meyveci kullanıyor arka tekerleğin izinin yarısını kapatıyor biri üçlü biri dörtlü fark bu ünlü yer götürmüyor o yüzden traktörü tutmuyorAlpler sağlam pulluk bendede var çok tutuyo motoru ama pulluk
Teşekkür ederim Allah razı olsun renk bordo abim
Koyu bir Alper kullanıcısı olarak gittim ünlü aldım 12 numara ilk gün şaseden kırıldı ve Z nin birinde de yamuldu