PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
9115 almayı düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1419880" data-attributes="member: 25443"><p>Fazla bilgim olmasada buçuk vitesi olanlar sanzuman yönünden daha iyi </p><p>2018 de şanzımanda konik dişli ye geçti diye biliyorum</p><p>Defransiyel dörtlü arti şeklinde istavroz dişliye geçti diye biliyorum</p><p>Hidrolik olarak ek piston olan larin hidroligi çok güçlü cok ağır işlere uygun</p><p>Eski 95 ve 105 lerin ön defransiyel corrara zaten cok az hema var oda bellidir yazar üzerinde</p><p>Şimdi tumosan kendi on defransiyelini kullaniyor çok modelinde tumosan ondefransiyelin farkı direksiyon lifti on tarafa corrara gibi arkada değil</p><p>16 x 16 vites 95 veya 105 ken din kullanırsan şoföre vermezsen uygun </p><p>Bakımını yaparsın düzgün hiç olmazsa basamak olur ileride yine değiştirlirse yerli sonuçta arzasida parcasida uygun</p><p>115 lerde kalıpli güzel ama çok ağırlik yuklediler yedi kendini traktör</p><p>Trakyada servisler hep sökmüştü yeni gelen 115 lerin arka ağırlıklarını o zaman sahipleri kizsada haklı çıktılar</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1419880, member: 25443"] Fazla bilgim olmasada buçuk vitesi olanlar sanzuman yönünden daha iyi 2018 de şanzımanda konik dişli ye geçti diye biliyorum Defransiyel dörtlü arti şeklinde istavroz dişliye geçti diye biliyorum Hidrolik olarak ek piston olan larin hidroligi çok güçlü cok ağır işlere uygun Eski 95 ve 105 lerin ön defransiyel corrara zaten cok az hema var oda bellidir yazar üzerinde Şimdi tumosan kendi on defransiyelini kullaniyor çok modelinde tumosan ondefransiyelin farkı direksiyon lifti on tarafa corrara gibi arkada değil 16 x 16 vites 95 veya 105 ken din kullanırsan şoföre vermezsen uygun Bakımını yaparsın düzgün hiç olmazsa basamak olur ileride yine değiştirlirse yerli sonuçta arzasida parcasida uygun 115 lerde kalıpli güzel ama çok ağırlik yuklediler yedi kendini traktör Trakyada servisler hep sökmüştü yeni gelen 115 lerin arka ağırlıklarını o zaman sahipleri kizsada haklı çıktılar [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
9115 almayı düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt