PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Tümosan
9115 almayı düşünüyorum
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="umut71" data-source="post: 1420056" data-attributes="member: 25346"><p>ben petrol ofisin de çalışıyorum kullanan var 9115 yakıt konusunda çok iyi hem yoldahem tarlada emsali traktörlerden yakıtı düşük bazı arızaları oluyor onunda çogu kullanıcı hatası bizim burdaki ustayla (usta eski tümosan servisi)konyadan ustanın arabasıyla traktör sahibi fabrikadan parça alıp yapıyorlar parçası ucuz bitanesi 2015 hiç arızası yok sahibi 2,el aldı biri sıfır aldı 2017 onun arızası oldu 2 üç defa traktör sahinin oğlu traktör yüklü çift remokla yolda hızlı giderken önüne yolda rampa çıkmış iyi gitsin rahat çıksın diye vites düsürmeden direk 4*4 almış 3500 tl gibi bir masraf oldu yapildı traktör bu yaz oldu bu anlattığım</p><p> dolar felan yükselmeden önce ama yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim yakıt baya düşük...9115 in</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="umut71, post: 1420056, member: 25346"] ben petrol ofisin de çalışıyorum kullanan var 9115 yakıt konusunda çok iyi hem yoldahem tarlada emsali traktörlerden yakıtı düşük bazı arızaları oluyor onunda çogu kullanıcı hatası bizim burdaki ustayla (usta eski tümosan servisi)konyadan ustanın arabasıyla traktör sahibi fabrikadan parça alıp yapıyorlar parçası ucuz bitanesi 2015 hiç arızası yok sahibi 2,el aldı biri sıfır aldı 2017 onun arızası oldu 2 üç defa traktör sahinin oğlu traktör yüklü çift remokla yolda hızlı giderken önüne yolda rampa çıkmış iyi gitsin rahat çıksın diye vites düsürmeden direk 4*4 almış 3500 tl gibi bir masraf oldu yapildı traktör bu yaz oldu bu anlattığım dolar felan yükselmeden önce ama yiğidi öldürelim hakkını yemeyelim yakıt baya düşük...9115 in [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Tümosan
9115 almayı düşünüyorum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt