PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
95 - 110 HP ARASINDA TRAKTÖR ÖNERİLERİ YERLİ-İTHAL
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Akifİnanç68" data-source="post: 1238427" data-attributes="member: 77558"><p>Abi bizim akrabada var. Kubota sevdiğim traktörlerden ama artık o iş bugün itibariyle kafamda bitti. Artık yeni traktor alabileceğimizi inanmıyorum.Külüstür 74.80e devam.Neyse o farklı konu. Zamanında m40 için forumda konu açtım. + özel olarak bilgi aldım. </p><p></p><p>-Akrabamdaki m9540 hi-low bizim yan köyde. Aynı toprak şartkarında(sert olmayan arpa yeri), aynı pullukla (5li 11" ünlü) bizim bitik 74'den 1km/h daha yavas gidiyor. İspatlalamı istersen özelden linkini atarım. Pulluktaki çekişi berbat. M7040la aynı çekiyor. Serideki tüm traktörlerin pulluktaki seriliği aynı diyebilirim.Zaten forumdada abiler yazdı hergi iyi değil diye. </p><p></p><p>-Kuyruk mili gücü muazzam.</p><p></p><p>-Özel olarak bilgi aldığım herkes kaliteden memnun.</p><p></p><p>-Yakıt pullukta M9540 için saatlik 9-11 litre. Gerçekten 98hp için az ama çekmediği için dekar bazında saatlik ölçüdeki gibi kokluyor denemez.</p><p></p><p>-Debriyaj ve gaz pamuk , fren süper ( bizzat m7040 kullandım)</p><p></p><p>-Ara iş dahil , görüştüğüm kişiler balyada , kepçede , ekimde-dikimde, rotavöterde her türlü işte az yaktığını söylediler.(Rakamlarla beraber)</p><p></p><p>-Sıkıntıları şunlarmış: </p><p>Kabin 2.kişi için dar (-)</p><p>Hostes koltuğu yok ( takılıyor fakat geniş değil)</p><p>Hidrolik mili kırıyor ( kırdıktan sonra tornacı bi parça ekledikten sonra kırılmıyormuş)</p><p>Elift yok ( Takılıyormuş)</p><p>Radyatör petekleri küçük (-)</p><p>Harici hidrolik kolu yok (Bizzat servisler takıyor)</p><p>Öne ağırlık gerekli.( 200kg civarı -mesnet+ tekere-)</p><p></p><p>Bakın bizzat kullanıcı değilim.Çok bilmiyorumda. Fakat bari biz alamadık size yardımcı olmak istedim. Kötü değil hala imkanımız olsa alacağımız 2.traktör. Ama o fırsatı kaybettik [emoji17].</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Akifİnanç68, post: 1238427, member: 77558"] Abi bizim akrabada var. Kubota sevdiğim traktörlerden ama artık o iş bugün itibariyle kafamda bitti. Artık yeni traktor alabileceğimizi inanmıyorum.Külüstür 74.80e devam.Neyse o farklı konu. Zamanında m40 için forumda konu açtım. + özel olarak bilgi aldım. -Akrabamdaki m9540 hi-low bizim yan köyde. Aynı toprak şartkarında(sert olmayan arpa yeri), aynı pullukla (5li 11" ünlü) bizim bitik 74'den 1km/h daha yavas gidiyor. İspatlalamı istersen özelden linkini atarım. Pulluktaki çekişi berbat. M7040la aynı çekiyor. Serideki tüm traktörlerin pulluktaki seriliği aynı diyebilirim.Zaten forumdada abiler yazdı hergi iyi değil diye. -Kuyruk mili gücü muazzam. -Özel olarak bilgi aldığım herkes kaliteden memnun. -Yakıt pullukta M9540 için saatlik 9-11 litre. Gerçekten 98hp için az ama çekmediği için dekar bazında saatlik ölçüdeki gibi kokluyor denemez. -Debriyaj ve gaz pamuk , fren süper ( bizzat m7040 kullandım) -Ara iş dahil , görüştüğüm kişiler balyada , kepçede , ekimde-dikimde, rotavöterde her türlü işte az yaktığını söylediler.(Rakamlarla beraber) -Sıkıntıları şunlarmış: Kabin 2.kişi için dar (-) Hostes koltuğu yok ( takılıyor fakat geniş değil) Hidrolik mili kırıyor ( kırdıktan sonra tornacı bi parça ekledikten sonra kırılmıyormuş) Elift yok ( Takılıyormuş) Radyatör petekleri küçük (-) Harici hidrolik kolu yok (Bizzat servisler takıyor) Öne ağırlık gerekli.( 200kg civarı -mesnet+ tekere-) Bakın bizzat kullanıcı değilim.Çok bilmiyorumda. Fakat bari biz alamadık size yardımcı olmak istedim. Kötü değil hala imkanımız olsa alacağımız 2.traktör. Ama o fırsatı kaybettik [emoji17]. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
95 - 110 HP ARASINDA TRAKTÖR ÖNERİLERİ YERLİ-İTHAL
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt