PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ABD - İran krizi
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Tarım Bitmiş" data-source="post: 1310975" data-attributes="member: 84323"><p>Bu gece ortalık karışabilir. Sanıyorum İranın etkisi altına alabildiği bölgelerde bulunan Amerikan üslerine ciddi saldırılar olacak bu gece. Amerikanın tepkisini kestiremiyorum. İranın 52 bölgesini belirledik ve bize karşı bir adım atarlarsa vuracağız diyorlar. Hava savunma sisteminin önemi burada ortaya çıkıyor. Gerçi hss olsa bile Amerikanın f22 lerini ne derece yakalayıp engelleyebilir oda soru işareti. İnşallah bu kötü senoryalar gerçekleşmez. İranıda Amerikayı da sevmiyorum ama Amerikanın bu derece istediği herşeyi yapabiliyor olmasını hazmedemiyorum. Trump denilen herif dünyanın başına bela oldu resmen.</p><p>Birde İranın topraklarında bir operasyon geeçekleştirirlerse İran İsraile füze atacak kadar ileri gider mi oda mechul. İsraili demir kubbe hava savunma sistemi var, oda nekadar başarılı olur bilinmez. İnşallah bu felaket senaryolarının hiçbirisi gerçekleşmez ama bu gece gerçekten sıkıntılı olacak gibi.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Tarım Bitmiş, post: 1310975, member: 84323"] Bu gece ortalık karışabilir. Sanıyorum İranın etkisi altına alabildiği bölgelerde bulunan Amerikan üslerine ciddi saldırılar olacak bu gece. Amerikanın tepkisini kestiremiyorum. İranın 52 bölgesini belirledik ve bize karşı bir adım atarlarsa vuracağız diyorlar. Hava savunma sisteminin önemi burada ortaya çıkıyor. Gerçi hss olsa bile Amerikanın f22 lerini ne derece yakalayıp engelleyebilir oda soru işareti. İnşallah bu kötü senoryalar gerçekleşmez. İranıda Amerikayı da sevmiyorum ama Amerikanın bu derece istediği herşeyi yapabiliyor olmasını hazmedemiyorum. Trump denilen herif dünyanın başına bela oldu resmen. Birde İranın topraklarında bir operasyon geeçekleştirirlerse İran İsraile füze atacak kadar ileri gider mi oda mechul. İsraili demir kubbe hava savunma sistemi var, oda nekadar başarılı olur bilinmez. İnşallah bu felaket senaryolarının hiçbirisi gerçekleşmez ama bu gece gerçekten sıkıntılı olacak gibi. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ABD - İran krizi
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt