PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ABD'de tarla fiyatları
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="çiftcigardo" data-source="post: 1445831" data-attributes="member: 76975"><p>Artık bazı rakamlar ilginç yerlere ulaştı e satıştan ihale izleme var Allah için bir fikir için bakın nerelerde nasıl rakamlar var. Benim tek marak ettiğim konu bu adamlar bu paraları nereden nasıl buluyor. Kaç dekar tarla ekiyor ve ya ne iş yapıyor ve ya gelecek te ne olacak. Ankarada akrabalarım geliyor kriz var evet ama diyor hiç kimse etkilenmiyor diyor çünkü en az eve 30 bin TL giriyor diyor ve herkes memmun diyor. Gıda daha Türkiye de daha çok ucuz 2 sene daha böyle gider demekki çünkü ben tek maaş artı ek iş olarak tarım yapıyorum kurbanlığı ne yapacağım diye düşünüyorum akrabalar şimdiden oğlanın bu ay ki maaşı ayırdık diyor 12 bin TL diyor o yüzden tüm şehirleri ve sosyolojiyi görmeden ne desek boş normal şartlarda istanbulda kira 10 Bin olsa millet isyan eder ama kimse ses çıkartmıyor dwmeki herkes memmun</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="çiftcigardo, post: 1445831, member: 76975"] Artık bazı rakamlar ilginç yerlere ulaştı e satıştan ihale izleme var Allah için bir fikir için bakın nerelerde nasıl rakamlar var. Benim tek marak ettiğim konu bu adamlar bu paraları nereden nasıl buluyor. Kaç dekar tarla ekiyor ve ya ne iş yapıyor ve ya gelecek te ne olacak. Ankarada akrabalarım geliyor kriz var evet ama diyor hiç kimse etkilenmiyor diyor çünkü en az eve 30 bin TL giriyor diyor ve herkes memmun diyor. Gıda daha Türkiye de daha çok ucuz 2 sene daha böyle gider demekki çünkü ben tek maaş artı ek iş olarak tarım yapıyorum kurbanlığı ne yapacağım diye düşünüyorum akrabalar şimdiden oğlanın bu ay ki maaşı ayırdık diyor 12 bin TL diyor o yüzden tüm şehirleri ve sosyolojiyi görmeden ne desek boş normal şartlarda istanbulda kira 10 Bin olsa millet isyan eder ama kimse ses çıkartmıyor dwmeki herkes memmun [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
ABD'de tarla fiyatları
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt