PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Acil yardım.
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci33" data-source="post: 1365796" data-attributes="member: 56425"><p>Arkadaşlar herkese teşekkürler. Yağış daha bir hafta yok görünüyor. Kendimde yoktu ama ihtiyaç listeme girdi. Amcamın merdane ile gezdim bu gün. Buğdayda ilk defa kullandık merdaneyi. Kullandığım merdana 2,5 m. civarında. Ama bayağı kaymağı kırdı. Hatta kimi yerlerde ki sarı kıvırcık olan buğdaylar birden dışarı atı verdi kendini. Tel yanımda yoktu çekemedim fotoları. Şimdi tek korkum atmış olduğum enforce ilacının etkisini kaybedip kaybetmediği. Onu da zamanla anlayacağız. Aysan merdanesi de iyi fikirmiş aslında tam geri verip basılabilirmiş. Tel tırmık mantıklı gelmedi sonuçta yolma yapacaktır. Olanıda kaybetmeye sebep olabilr.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci33, post: 1365796, member: 56425"] Arkadaşlar herkese teşekkürler. Yağış daha bir hafta yok görünüyor. Kendimde yoktu ama ihtiyaç listeme girdi. Amcamın merdane ile gezdim bu gün. Buğdayda ilk defa kullandık merdaneyi. Kullandığım merdana 2,5 m. civarında. Ama bayağı kaymağı kırdı. Hatta kimi yerlerde ki sarı kıvırcık olan buğdaylar birden dışarı atı verdi kendini. Tel yanımda yoktu çekemedim fotoları. Şimdi tek korkum atmış olduğum enforce ilacının etkisini kaybedip kaybetmediği. Onu da zamanla anlayacağız. Aysan merdanesi de iyi fikirmiş aslında tam geri verip basılabilirmiş. Tel tırmık mantıklı gelmedi sonuçta yolma yapacaktır. Olanıda kaybetmeye sebep olabilr. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ürünleri
Tarla Bitkileri
Buğday
Acil yardım.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt