PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Adana'da Satılık Traktör için yardımcı olacak arkadaş var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="fanatik74" data-source="post: 1474950" data-attributes="member: 39475"><p>Arkadaşlar merhaba. Adana, Yüreğir, Yeni doğan Mahallesi'nde bulunan Zahiroğulları İşletmesinde Sahibinden uygulamasında satışa konan 1286291932 ilan nolu traktöre bakıp yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı acaba. Ben işletmeden genç bir kardeşimizle görüştüm. Traktörün bakımlı ve temiz olduğunu, herhangi bir problemi olmadığını söyledi. Ama tabii bu tarz alışverişler sadece video, resimle, sözle olmaz. Canlı bir gözle de bakmak lazım. Ancak ben Adana'ya çok uzaktayım. Gelip gitmek maddi manevi bir külfet. O nedenle bu konuda yardımcı olacak bir arkadaşımız olursa sevinirim. İhtiyaç olursa iletişim bilgim; Tel:0-505-636 97 49 </p><p> İlgilenebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="fanatik74, post: 1474950, member: 39475"] Arkadaşlar merhaba. Adana, Yüreğir, Yeni doğan Mahallesi'nde bulunan Zahiroğulları İşletmesinde Sahibinden uygulamasında satışa konan 1286291932 ilan nolu traktöre bakıp yardımcı olabilecek bir arkadaşımız var mı acaba. Ben işletmeden genç bir kardeşimizle görüştüm. Traktörün bakımlı ve temiz olduğunu, herhangi bir problemi olmadığını söyledi. Ama tabii bu tarz alışverişler sadece video, resimle, sözle olmaz. Canlı bir gözle de bakmak lazım. Ancak ben Adana'ya çok uzaktayım. Gelip gitmek maddi manevi bir külfet. O nedenle bu konuda yardımcı olacak bir arkadaşımız olursa sevinirim. İhtiyaç olursa iletişim bilgim; Tel:0-505-636 97 49 İlgilenebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
Adana'da Satılık Traktör için yardımcı olacak arkadaş var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt