ADVANTA C 70165 SULU ŞARTLARDA İYİMİDİR ?

Arkadaşlar ayçiçeğinden anlıyanlara bişey sorcam .Bu sene ilk defa yağlık çekirdek ekcem bu advanta c 70165 iyi diyenler oldu.yer sulu 2 kere sularım. gübre 30kg tabana 20-20 atsam üste 30 kg da 26 lık nitrat atsam çapayı kazayağıyla yapsam (gündöndü pabuçu var boğaz doldurmak için).Bilenler tohum cinsini ve bu şartlarda olup olmayacağını yazarsa sevinirim.

Ynt: ADVANTA C 70165 SULU ŞARTLARDA İYİMİDİR ?

Advanta c70165 i 5-6 yıldır ekiyoruz kaliteli ve sulu şartlarda çok verimli bir çeşit ama oranbaşa dayanıksız biraz geçen yıl bölgemizde bu çeşit çok oranbaş yaptı,yağlık ayçiçeğinde ilk yıllara hiç gübre kullanmadık 2 yıldır kullanıyoruz dediğiniz gübre miktarları uygun gübretaşın yağlık ayçiçeği için altınçiçek diye taban gübresi var kullanmadım ama düşünüyorum kullanmayı netten bir bakın,topraklarınız yağış alıyor ve susamıyorsa 2 su yeterli olur bizde ortalama 6 su verilir.

Ynt: ADVANTA C 70165 SULU ŞARTLARDA İYİMİDİR ?

hacimmet link=topic=62338.msg697350#msg697350 date=1360001214' Alıntı:
Advanta c70165 i 5-6 yıldır ekiyoruz kaliteli ve sulu şartlarda çok verimli bir çeşit ama oranbaşa dayanıksız biraz geçen yıl bölgemizde bu çeşit çok oranbaş yaptı,yağlık ayçiçeğinde ilk yıllara hiç gübre kullanmadık 2 yıldır kullanıyoruz dediğiniz gübre miktarları uygun gübretaşın yağlık ayçiçeği için altınçiçek diye taban gübresi var kullanmadım ama düşünüyorum kullanmayı netten bir bakın,topraklarınız yağış alıyor ve susamıyorsa 2 su yeterli olur bizde ortalama 6 su verilir.
3 Gündür köydeydim yulaf ekiyodum bugün bitti geldim .cevap için saol C 70165 i alcam o zaman .