PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Afyon 5. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 14-17 Nisan 2016
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="Ercan AYKUŞ" data-source="post: 1032890" data-attributes="member: 52817"><p>İnşallah bir gün tanışırız belki büyük buluşmada vs ansızın olabilir.</p><p></p><p></p><p>[ATTACH]10358[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>Afyon fuarına gelince durum 2012 - 2013 - 2014 yıllarında hep cumartesi günleri katıldım.</p><p>İyne atsan yere düşmez derler ya durum oydu o yıllarda ve firma çoktu.</p><p></p><p>2016 cumartesi günü yani dün aynı vakitlerde inanın kimseler yoktu stantları gezenler merakla gelmiş vatandaşlardı firmada katılım azdı aynı oranda.</p><p>Üyelerimizden Ender ile buluşma fırsatımız oldu ayaküstü 15-20 dk konuştuk ayrıldım fuardan.</p><p></p><p>Ben şöyle düşündüm ama ne kadar doğruluk payı var bilmem</p><p>Konya fuarı geçen haftalarda idi, bölge olarak Eskişehir ardından geldi derken afyon haftaya kütahya firmalar fuar masrafı ağır geldi galiba birde firmalar her fuara katılınca bayilerin satışına balta vuruyor ister istemez galiba bu durumdan şikayetçiler satışları düştüğü için firmalar da bayileri kaybetmemek için fuarlara katılmıyor bu benim fikrim belki fark edemediğim bişeylerde olabilir vardır.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Ercan AYKUŞ, post: 1032890, member: 52817"] İnşallah bir gün tanışırız belki büyük buluşmada vs ansızın olabilir. [ATTACH=CONFIG]10358._xfImport[/ATTACH] Afyon fuarına gelince durum 2012 - 2013 - 2014 yıllarında hep cumartesi günleri katıldım. İyne atsan yere düşmez derler ya durum oydu o yıllarda ve firma çoktu. 2016 cumartesi günü yani dün aynı vakitlerde inanın kimseler yoktu stantları gezenler merakla gelmiş vatandaşlardı firmada katılım azdı aynı oranda. Üyelerimizden Ender ile buluşma fırsatımız oldu ayaküstü 15-20 dk konuştuk ayrıldım fuardan. Ben şöyle düşündüm ama ne kadar doğruluk payı var bilmem Konya fuarı geçen haftalarda idi, bölge olarak Eskişehir ardından geldi derken afyon haftaya kütahya firmalar fuar masrafı ağır geldi galiba birde firmalar her fuara katılınca bayilerin satışına balta vuruyor ister istemez galiba bu durumdan şikayetçiler satışları düştüğü için firmalar da bayileri kaybetmemek için fuarlara katılmıyor bu benim fikrim belki fark edemediğim bişeylerde olabilir vardır. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Organizasyonlar - Fuarlar
Fuarlar
Fuarlar Genel
Afyon 5. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı 14-17 Nisan 2016
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt