agaçtaki tanımlanamayan .....

kıymetli arkadaşlar meyve bahçemizdeki ayva agacında resimdeki gibi birşey türemiş bu nedir aceba böyle olan agaç az yapraklanmış ve nerdeyse kurumaya yüz tutmuş bilgisi olan dermanınıda söylesin

Ynt: agaçtaki tanımlanamayan .....

Internetten bak san jose kabuklu biti resimlerine eger oysa illah kislik yaga gerek yok ziraatcilerde onun icin ilac bulAbilirsin ben Megaban 4 kullaniyorum

pirecık ilacı de ziraatcıya dıger ılaclara fazla para verme ondan al at bı tane bırakmaz ok-*-s

Kabuklu olduğu için heralde ilaca karşı hiç tınmıyorlar.İlaçla yıkamıştım.Kıpırdamadılar bile.Uzaylı diye korkmuştum!Kırınca kan gibi oluyor ortalık.

ben ilk gördüğümde koşnil sandım ilaçladım ama degilmiş şimdi kabugunu kırınca içi beyazlaşmış bir şekilde

maygun10 link=topic=76087.msg899532#msg899532 date=1402561629' Alıntı:
Kabuklu olduğu için heralde ilaca karşı hiç tınmıyorlar.İlaçla yıkamıştım.Kıpırdamadılar bile.Uzaylı diye korkmuştum!Kırınca kan gibi oluyor ortalık.

Abi o kabukların bir açılma dönemi var. o dönemde atmazsan attığın ilaçta işe yaramaz. Yazın atılan ilaçların sonucunda kabukların tamamı açılmamış olabiliyor o yüzden tam gideremiyorsun. ama kışlık yağ en garanti çözümdür. Bu konuda hiçbir ilaççıya güvenmeyin.

Hakkımızda

TrakKulüp, içinde 100.000'den fazla konuyu, 1.300.000'den fazla mesajı barındıran Türkiye'nin ilk ve en büyük traktör, tarım ekipmanları ve çiftçilik paylaşım sitesidir. 86.000 üyemiz gibi sizi de aramızda görmek isteriz.
Üst Alt