AĞIR ABİ değişik ağırlık kullanmış !!!!

Ynt: AĞIR ABİ değişik ağırlık kullanmış !!!!

ön hidroliklerde eski 200 serisi, arka hidroliklerde 400 vario serisi...8 ton civarında ek bir ağırlık diye düşünüyorum...

traktörün herkülü finişi - gördüü dahada durmuyacaktıı - ağırlıkların birini bana gönderseler tam süper olur :)

lordmstf link=topic=20625.msg175692#msg175692 date=1240995887' Alıntı:
traktörün herkülü finişi - gördüü dahada durmuyacaktıı - ağırlıkların birini bana gönderseler tam süper olur :)
arkadaki ağırlığı kardeşime verdim gitti...sanırım 411 vario

bağımlılık yapan makineler bu fendtler bizim komşu köye(yunusemre ) bitane gelmiş bizim köydekiler efsane gibi anlatıyorlar ben gidip görmedim hangi modeli olduğunu ama köye gittiğimde ilk işim hayırlı olsuna gitmek :)

heyt be erkege bak ıste aldı gorurdu bıraktı yerıne kalıte kallavı fıatı bıraz cep yakar ))) ama sapına kadr FENDT

ağır abi link=topic=20625.msg175705#msg175705 date=1240999630' Alıntı:
heyt be erkege bak ıste aldı gorurdu bıraktı yerıne kalıte kallavı fıatı bıraz cep yakar ))) ama sapına kadr FENDT
ali desidore mi yorum yapıyor acaba...