AĞIR ABİ, traktöre binmeye unutmuş!!!!!

Ynt: AĞIR ABİ, traktöre binmeye unutmuş!!!!!

kangalli_84 link=topic=10076.msg104690#msg104690 date=1228500998' Alıntı:
Ağır abi alırsa böyle makina alır :)
ağır abiye böyle bir makina uygun değil diye düşünüyorum... bu sefer tarlaya gitmez ...

teşekkürler hocam;

geçmiş zamanlarda autoguıde ile ilgili bir konuda fendt bu düzeni kullanmıyor,onun kullandığı sistemde bu aparatlar yok demiştim.görüldüğü üzere autoguıde sistemine sahip bu fendt ' te direksiyon çevresine ilave edilen bir düzenek ben göremedim...gören varsa bir açıklarmı?
selam ve sevgilerimle.....

ağır abi link=topic=10076.msg104548#msg104548 date=1228492011' Alıntı:
eeeeeee tabi ölüm var zulum var iş ler gerimi kalssın ben işimi bilirim
[/quote

eee ağır abi buuuuu.okadar fark olucak...meeendiz bey traktöründen hava durumuna falan bakıyor...ağır abinin traktörü :tarlaları bi dolaşıp yapılacak işleri rapor etse neolur yaniiii?
çokmu gördünüz?? sevgilerimle...

önder çifçi link=topic=10076.msg104716#msg104716 date=1228502103' Alıntı:
teşekkürler hocam;

geçmiş zamanlarda autoguıde ile ilgili bir konuda fendt bu düzeni kullanmıyor,onun kullandığı sistemde bu aparatlar yok demiştim.görüldüğü üzere autoguıde sistemine sahip bu fendt ' te direksiyon çevresine ilave edilen bir düzenek ben göremedim...gören varsa bir açıklarmı?
selam ve sevgilerimle.....
ben teşekkür ederim ferruh abi ....

Şimdi bu sürüm işinde hatada yapmaz bilen varmı acaba % kaç mm yada cm cinsinden teşekkürler

Bazı tesviyeciler benzer düzenekleri kullanmaya başladılar. Direkt uydudan beslemeli sistem şimdilik ülkemiz koşullarında 1-3 m arasında hata yapabiliyor. Doğal olarak bu akılcı değil. Bunun yerine tarlanın kenarlarına koordinat sabitleyici (off-set) sinyal üreteçleri konularak 1 cm hassasiyetle bu iş çözülebiliyor. Tabi doğal olarak bu sistem farklı markalar altında pazarlanıyor. Bilinen 20 kadar marka arasında 1 cm ye 2-3 marka inebiliyor. Ve hemen tamamı direksiyonun yanına eklenen bir aparat ile çalışıyor. Avrupa ve Türkiye için 1 cm hassasiyetli frekans gönderecek uydu 2011 de atılacak. Bence ne yapın edin tarlanız 200 da. ve üstü ise bu sistemden edinin. (Ya da bir Fendt alın bilm-*s )
Sağlayacağınız tasarruf en çok 2 yılda amorti eder sonra kara geçersiniz..