Geçenlerde forumda dolaşırken gözüme ağır devir 30 km yapan zetor hantal gibisinden birşey çarptı kalkarken 4 - 5 -6 ile kalkmazsa ağır görünebilir yazılmıştı.Kafamda bu konu yer etti zetor almaya gittiğimde pazarlığını filan bitirdik orda bu ağır deviri gördüm sahibine anahtarı ver bir iki tür atayım dedim sağolsun kırmadı verdi.İzlenimlerim;
1200 saatte daha Hız olarak bizim mf 135 ve amcamın deutz agroluks 75'likten ve diğer kullanılan yaygın markalardan seri ileriye de geriye de
Hele bir freni mükemmel koyunca yapıştırıyor az kalsın direksiyondan tutunmasam kaportanın üzerinden yuvarlanacaktım
Sesi acayip tatmin edici dozer gibi açılın ben geliyorum dercesine
Yüksek viteslerde denedim seri 4 - 5 ok gibi fırlıyor makina
Hidrolik ler süper 4.250 kg kapasite de
Manevrası yine aynı tek çeker traktörler gibi dar alanda tek fren yapmadan dönülebiliyor
Çekler makinanın hakkını vere vere yapmışlar malzemeden çalma çırpma yok çiftçinin ihtiyacı ne varsa üzerinde var diyebilirim.
En son işte benim aldığım 8441'le kafa kafaya vuruşturduk arada ağırlık farkı olmasına rağmen çekiyi bırakmadı makina tekerlerden duman yürüdü.Ağır seri olması aradaki bg farkını kapatıyor.
Kısaca çeklerinde dediği gibi traktör zetormuş çok farklı acayip birşey.
Bunlarda fotoları:

1200 saatte daha Hız olarak bizim mf 135 ve amcamın deutz agroluks 75'likten ve diğer kullanılan yaygın markalardan seri ileriye de geriye de
Hele bir freni mükemmel koyunca yapıştırıyor az kalsın direksiyondan tutunmasam kaportanın üzerinden yuvarlanacaktım
Sesi acayip tatmin edici dozer gibi açılın ben geliyorum dercesine
Yüksek viteslerde denedim seri 4 - 5 ok gibi fırlıyor makina
Hidrolik ler süper 4.250 kg kapasite de
Manevrası yine aynı tek çeker traktörler gibi dar alanda tek fren yapmadan dönülebiliyor
Çekler makinanın hakkını vere vere yapmışlar malzemeden çalma çırpma yok çiftçinin ihtiyacı ne varsa üzerinde var diyebilirim.
En son işte benim aldığım 8441'le kafa kafaya vuruşturduk arada ağırlık farkı olmasına rağmen çekiyi bırakmadı makina tekerlerden duman yürüdü.Ağır seri olması aradaki bg farkını kapatıyor.
Kısaca çeklerinde dediği gibi traktör zetormuş çok farklı acayip birşey.
Bunlarda fotoları: