Ağustos (Ls)

?

• Kullanılan toplam oy
    118
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ağustos 2011 oylaması için aday resimlerinizi koyabilirsiniz

* Oylamaya katılabilmek için sadece kendi çektiğiniz resimleri koyabilirsiniz.

* Resimleri adlandırma üye ismine göre yapılacaktır.

* Mesaj sayısı 40 olmayan üyeler oy kullanamaz.

* 20 Ağustos ' da resim koyma süresi sona erecektir, daha sonra oylama başlayacaktır

Ynt: Ağustos (Ls)

İlk resim benden Fendt 210 Vario Gallignani5000 ile balya yapıyor Steyr 6225 CVT taşıyor... :) :)

trakkulpyarma.png

Anıl abi bende aynı makinayı kullanıyorum balyaları küçük :D römorku indiriyorum şimdi gözüm fendte kaldı onuda indircem de tek merak ettimği römorkları 2 sinide takıp nasıl topluyoruz ben Türk usülü tek tek doldurcam :D

EFSANE ÜCRETLİ link=topic=45632.msg430391#msg430391 date=1312243245' Alıntı:
Anıl abi bende aynı makinayı kullanıyorum balyaları küçük :D römorku indiriyorum şimdi gözüm fendte kaldı onuda indircem de tek merak ettimği römorkları 2 sinide takıp nasıl topluyoruz ben Türk usülü tek tek doldurcam :D
Kardeşim istediğin kadar römork takabilirsin...Ancak çok römork olduğunda sadece bir tanesi doluyor... ' ' / ' ' ne basarak topluyorsun satarken de üstte prawa , lewa bide tyl seçeneği var... ' ' U ' ' ya basarak onu tyl ye getir samanlığa yan olarak yanaş ' ' * ' ' ne bas sat...

Anıl abi bide 100den sonra duruyo balyayı yapıyorum 100 den sonra yapmıyor ama sende 100den fazla var
bende 100 olunca v ye basıyorum inmiyor tabla yeri :S

'Anıl Tiraki'nin resmi iddalı duruyor ben resim çekemiyorum nedense printe basıp paintte ctrl+v yapınca karanlık resim çıkıyor win7 diye mi anlamadım gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...