PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
AİLE ORTAKLİKLARI YORUMUNUZ
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ismail_17" data-source="post: 1171731" data-attributes="member: 25443"><p>Konu iyi bir aile işletmeciliği hakkında yararli olur.</p><p>Katki sağlamak isteyen arkadaşlar kendi aile isletmelerini küçük yada büyük veya yakınında beğendiği başarılı aile işletmesini anlatabilir</p><p> Ben 47 yaşındayım iki kardesiz kiz kardeşim var başka iş yapiyorlar </p><p>Biz babam ile birlikte kuru tatim ve hayvancilik isi yapiyoruz</p><p>Babam koyunculuğu sever ben sığır isini anlasmamız zor ama ayni isletmede ayni evde yıllardan beri birlikte devam .</p><p>Babam cok hırslı karizmatik bir insan ona sormadan bir is yapınca cok kızar 71yasinda ama hala is ile ilgili fikir yürütür </p><p>Sabah namazi dahil 5 vakti camide kilar 100 adet koyun var kendi yanliz bakar hobi gibi hic mecburiyeti olmadan </p><p>Ben kuru tarim ve buyuk bas hayvanciligi yaparim </p><p>Ekonomik yonden konu en zor su an , kuru tarim ve hayvancigi ben yonetiyorum koyunlari babam</p><p>Ama bana destek yapar koyunlar dan </p><p>Ekonomi yonetmi iyi paylasilirsa cok guzel gecim olur </p><p>Ekonomide ortaklık nerde bitiyor özel nerde başlıyor cok önemli </p><p>Benim erkek kardeşim yok olsun isterdim bizim işler artık şirket işi gibi ekip işi oldu</p><p>Yanliz olunca çok zor oglum var 18 yaşında birkaç yildir yardim ediyor vakit oldukça </p><p>Bolgemiz sanayi bolgesi işçi yok çoğu işi kendimiz yapiyoruz</p><p>Son olarak kardeşi ile yada babası ile çalışanlara tavsiyem sabırlı olun, hakkiniz zayi olmadıkça </p><p>Anlasirsaniz iyi kazanilir bereket olur</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ismail_17, post: 1171731, member: 25443"] Konu iyi bir aile işletmeciliği hakkında yararli olur. Katki sağlamak isteyen arkadaşlar kendi aile isletmelerini küçük yada büyük veya yakınında beğendiği başarılı aile işletmesini anlatabilir Ben 47 yaşındayım iki kardesiz kiz kardeşim var başka iş yapiyorlar Biz babam ile birlikte kuru tatim ve hayvancilik isi yapiyoruz Babam koyunculuğu sever ben sığır isini anlasmamız zor ama ayni isletmede ayni evde yıllardan beri birlikte devam . Babam cok hırslı karizmatik bir insan ona sormadan bir is yapınca cok kızar 71yasinda ama hala is ile ilgili fikir yürütür Sabah namazi dahil 5 vakti camide kilar 100 adet koyun var kendi yanliz bakar hobi gibi hic mecburiyeti olmadan Ben kuru tarim ve buyuk bas hayvanciligi yaparim Ekonomik yonden konu en zor su an , kuru tarim ve hayvancigi ben yonetiyorum koyunlari babam Ama bana destek yapar koyunlar dan Ekonomi yonetmi iyi paylasilirsa cok guzel gecim olur Ekonomide ortaklık nerde bitiyor özel nerde başlıyor cok önemli Benim erkek kardeşim yok olsun isterdim bizim işler artık şirket işi gibi ekip işi oldu Yanliz olunca çok zor oglum var 18 yaşında birkaç yildir yardim ediyor vakit oldukça Bolgemiz sanayi bolgesi işçi yok çoğu işi kendimiz yapiyoruz Son olarak kardeşi ile yada babası ile çalışanlara tavsiyem sabırlı olun, hakkiniz zayi olmadıkça Anlasirsaniz iyi kazanilir bereket olur [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
AİLE ORTAKLİKLARI YORUMUNUZ
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt