PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Akplas boru nasıldır? Kullanan var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="manas" data-source="post: 1291755" data-attributes="member: 4065"><p>iyi imal edilmiş boru kafa atmaz akmaz kokmaz kalıte düşükse her sıkıntı olur talkıt le vidayla ugraşacak zamanmı </p><p>alırken secmek en dogrusu form da bu konuda işe yarıyor illakı kllanıcı yorumu olacak ama kullanmayan yanıltıcı yorum lütfen yapmasın</p><p>konya malları arasında erhas ı tek gecerım cok saglam </p><p>arılı ile akona da fena degıl bunun yanında son yıllarda mantar gıbı marka türedı bu da ıyı markaların fıyat şişirmesine engel oluyor netıcede </p><p>ege yıldız hala uretıyorsa bırıncı tercıhım olur</p><p>yaşadıgım olumsuzluklar </p><p> erudırıp 160 lık 6 atu hafıf rampa yukarı basarken devamlı aynı erden kafa attı yerıne yedek de tuttugm panplast 5 at den 5 tane koydum o patlamadı ne hıkmetse </p><p>ama panplast 125 lık ve 75 lıkler sıkıntılı 75 lık hat degısecekse hııııcccc tavsıye etmam 125 lık tekmeyle bır bırıne gırıyor sokerken resmen levye kullanıyorum</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="manas, post: 1291755, member: 4065"] iyi imal edilmiş boru kafa atmaz akmaz kokmaz kalıte düşükse her sıkıntı olur talkıt le vidayla ugraşacak zamanmı alırken secmek en dogrusu form da bu konuda işe yarıyor illakı kllanıcı yorumu olacak ama kullanmayan yanıltıcı yorum lütfen yapmasın konya malları arasında erhas ı tek gecerım cok saglam arılı ile akona da fena degıl bunun yanında son yıllarda mantar gıbı marka türedı bu da ıyı markaların fıyat şişirmesine engel oluyor netıcede ege yıldız hala uretıyorsa bırıncı tercıhım olur yaşadıgım olumsuzluklar erudırıp 160 lık 6 atu hafıf rampa yukarı basarken devamlı aynı erden kafa attı yerıne yedek de tuttugm panplast 5 at den 5 tane koydum o patlamadı ne hıkmetse ama panplast 125 lık ve 75 lıkler sıkıntılı 75 lık hat degısecekse hııııcccc tavsıye etmam 125 lık tekmeyle bır bırıne gırıyor sokerken resmen levye kullanıyorum [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Tarım Ekipmanları ve Sulama
Sulama Ekipmanları
Akplas boru nasıldır? Kullanan var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt