aksazlı abiyede lazım böle bişey

Ynt: aksazlı abiyede lazım böle bişey

her tomruk cekene bolçe bı alet ıı olur zorlanmadan traktoru yormadan ısı kolay yapar paylasım ıcın tesekkrler

Güzel paylaşım dün bizde tomruk çektik bir güzel yağmur yedik motor çamurda bile tomrukları dinlemiyor ki aksazli abinin motor 4x4 gerek yok :)

beni düşündüğünüz için hepinize teşekkür ederim. allah razı olsun. ben bu makinadan kendim yaptım. 2 sini kendime . 1ini de başka birine. traktörün ulaşmadığı yerlerde güzel iş yapıyor. hem traktör , lastikler ve mazot dan tasarruf oluyor..kar yağdı

aksazli link=topic=55889.msg601593#msg601593 date=1338403672' Alıntı:
beni düşündüğünüz için hepinize teşekkür ederim. allah razı olsun. ben bu makinadan kendim yaptım. 2 sini kendime . 1ini de başka birine. traktörün ulaşmadığı yerlerde güzel iş yapıyor. hem traktör , lastikler ve mazot dan tasarruf oluyor..kar yağdı
çalışırken göremedm abvi keşke çalışırkende çekim yapsanydın

calaskal ben bunları kendim yaptım.biri fod kamyon difransiyali.diğeri anadol difransiyali.çalışırken videosu yok ama birdahakinde çeyim..

aksazli link=topic=55889.msg601598#msg601598 date=1338404045' Alıntı:
calaskal ben bunları kendim yaptım.biri fod kamyon difransiyali.diğeri anadol difransiyali.çalışırken videosu yok ama birdahakinde çeyim..
güzel olmuş abi eline sağlık bende sanayiciyim kaynakçı anlarım bu işlerden ama o kullandığın hazır bilya yatklarına fazla güvenme agır bi yükte kırılabiliyolar