Kullananda ( ben ) böyle söylüyorPeki sitemizde kullananlar ne diyor
750 devirde belki dik bıçak çekilebilir ama C ve L bıçak çekilmez i devirde. Mumkunati yok.
.makineye de motoroda zarar verir 750 devir.
Yüzeysel 4 parmak çapa yapar gibi cekiyorsaniz sözüm yok ama ben 20 cm den aşağı cekmiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 9497![]()
Haşmet benimki. Memnun kalacagindan eminim. Sıfır veya ikinci el farketmez pompayi söktürüp eskisehirdeki pompa ustasına gondertin erkunt servisine.Abi 100 lüks mü seninki.Bizde onu aldık.
Haşmet benimki. Memnun kalacagindan eminim. Sıfır veya ikinci el farketmez pompayi söktürüp eskisehirdeki pompa ustasına gondertin erkunt servisine.
Biz 750 devirde 3 takviye ile hem zeytin arasına hem de pulluk üstüne yani nadasa hidrolik kolları sonuna kadar indirip çekiyoruz ve hiçbir sıkıntı yok. 15 16 gazda ne motoru ne de makinayı yoruyor. Bu arada makina dik bıçaklı yani rototil değil normal rotovator.750 devirde belki dik bıçak çekilebilir ama C ve L bıçak çekilmez i devirde. Mumkunati yok.
.makineye de motoroda zarar verir 750 devir.
Yüzeysel 4 parmak çapa yapar gibi cekiyorsaniz sözüm yok ama ben 20 cm den aşağı cekmiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 9497![]()
Dik bicaksa bisey demem ama makinede hangi devir yazıyorsa o devirde kullanmanızı tasviye ederim.Biz 750 devirde 3 takviye ile hem zeytin arasına hem de pulluk üstüne yani nadasa hidrolik kolları sonuna kadar indirip çekiyoruz ve hiçbir sıkıntı yok. 15 16 gazda ne motoru ne de makinayı yoruyor. Bu arada makina dik bıçaklı yani rototil değil normal rotovator.
Kardeş anlamadınDik bicaksa bisey demem ama makinede hangi devir yazıyorsa o devirde kullanmanızı tasviye ederim.
Dızgara nedir acaba?Ben bir kullanıcı olatak rotovatorun mağduru olarak yazıyorum benim 8073'un aynamartı kırdı rotovator şimdi kullanmıyorum dızgara alacam en güzeli dızgara abi sen boşver rotovatoru toprağın yumuşaksa bad tırmığı gitsin ama sertse dızgara kullan derim ben benim topraklar çok sert olduğundan steyrin aynamartı kırdı