Alışverişlerinizde TORKU markasını tercih ediyormusunuz.

Alışverişlerinizde TORKU markasını tercih ediyormusunuz.

Hem markanın sahip olduğu kurum.
hem pancar şekerinin diğer tatlandırıcılardan daha zararsız oması.
pancar şekeri kullanıldığı için pancar tarımına destek olması.

Ynt: Alışverişlerinizde TORKU markasını tercih ediyormusunuz.

ben tercih ediyorum.Kooperatif ürünlerinin tamamına dikkat ediyorum aslında.Fiskobirlik.trakyabirlik,marmarabirlik,torku vb...

şekerleme alırken TORKU ilk tercihlerim arasında ama bizim buradaki marketlerde bulmak bazen zor olabiliyor

İlk günden beri destekliyorum, kooperatif(marmarabirlik,trakyabirlik, tarım kredi, tarişv.b.) ürünleri de dahil.

Aynen ben de tercih ediyorum.üreticiyi destekleyenler her zaman desteklenmeli.

Kesinlikle her alanda ürettikleri ürünleri kullanma gayretindeyim. Bizim paramız bizim cebimizde kalsın.

Torkunun ürettiği ürünler gerçekten tad olarakta çok güzel genel olarakta kaliteli ben çiflik sütünü Torku firmasına veriyorum sütlerin denetimi üst düzeyde en ufak bir sıkıntıda almıyorlar antibiyotikmiş,kanmış suymuş vsirelermiş geçmesinin imkanı yok birde fabrikaya gelenm tanklarda sıkıntı çıkarsa yine almıyorlarmış.Fiyat olarakta bizleri tatmin ediyorlar üreticisinin düşünen iyi bir şirket ürettiklerinin almak lazım bende hep Torku almaya çalışıyorum.