Valla alırken sormaya unuttuk.Markorleri filan standart bir şekildemi geliyor.Birde bir kaç kişi altınayın 20 lisi yok diyorlar ya 19 yada 21 dir diyorlar.Ama pancardan 20 li spariş verdik kafam karışltı.Hayırlı olsun, güle güle kullanın.
Mibzer 20 ayaklı, yani 2.5 metre ekim genişliği vardır. TT 55 çeker de yolda da taşır lakin dediğimiz gibi bazı durumlarda ön kaldırma yapabilir. Ağırlık eklemek gerekebilir.
20 li spariş verdik ama.22 lisi elimizde yok dediler.19 lu olsa 19 derlerdi.Bildiğim kadarıyla 23 ayak 3 metre Altınay da sizinki de 19 lu dur o 2,5 metre genişliğinde makine güzel makine de 55 için önüne bir çuval gübre en azından ağırlık isteyecektir
20 ayaklar 2,5 metre iş genişliği varmış.Toplam genişlik 3 metre galiba.Bende altınay 20 ayak 3 metre mibzer var. Dolu hali 7 gubre 7 bugday alıyor.
K20 3000.20 ayaklar 2,5 metre iş genişliği varmış.Toplam genişlik 3 metre galiba.
20 ayaklısı var. Balıkesir Pancar'a mı sipariş verdiniz. Orada 19 ayak, 21 ayak hazır vardı. Onlar hidrolik markörlüydü.Valla alırken sormaya unuttuk.Markorleri filan standart bir şekildemi geliyor.Birde bir kaç kişi altınayın 20 lisi yok diyorlar ya 19 yada 21 dir diyorlar.Ama pancardan 20 li spariş verdik kafam karışltı.
Memnun musun pekiBende altınay 20 ayak 3 metre mibzer var. Dolu hali 7 gubre 7 bugday alıyor.
3 sene önce 6000 e almıştım sıfır gibiydi. 300 dekar yer ektim toplamda, gayet memnunum.Memnun musun peki
Aynı sorunu ben yaşadım. Traktörün önüne yaklaşık 50 cm hurda parcalardan uzatma yaptım. Üstüne de kum torbası atıyorum. Traktöre bağlandığı yerler ön agirliklarin ortasındaki mil. Çok farketti. İşim bitince de iki somunla söküyorum yaptığım parçayı. Haftasonu köye geçince resim atmaya çalışırım. İşinizi görür. Bugün iki ağırlık alayım deseniz 600 700 lira para.Bugün pancardan 20 li altınay buğday mibzerini 32.000 tl ye aldım.Bu hafta içinde gelecek.TT 55 çekerin önünü rampada dikermi sizce.Önde 4 adet ağırlık var.Mibzerin boş ağırlığı 750 kg civarı galiba..
Mibzerde tohum ayarı bulmak için uzun bir kap gibi birşey varBoruların orada..Bunun bir pimimi var bağlantı sistemi direk aşşaya inip kabı yerleştirmek için yoksa borularımı çıkarıyoruz.Aynı sorunu ben yaşadım. Traktörün önüne yaklaşık 50 cm hurda parcalardan uzatma yaptım. Üstüne de kum torbası atıyorum. Traktöre bağlandığı yerler ön agirliklarin ortasındaki mil. Çok farketti. İşim bitince de iki somunla söküyorum yaptığım parçayı. Haftasonu köye geçince resim atmaya çalışırım. İşinizi görür. Bugün iki ağırlık alayım deseniz 600 700 lira para.