PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Ambalajlı Tavuk Çeşitleri
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
Mesaj
<blockquote data-quote="ecoal" data-source="post: 1287012" data-attributes="member: 83408"><p>Organik gezen aynıdır salma tavukçuluktur. Tavuk bağ bahçede serbestçe dolaşır. Fabrikada olanları izlediğim kadarıyla yem önüne gelir durmadan yer hareketsiz besi hayvanı gibi şişer. Olay şu sana denilenin hangisine güvencen ? Organik der belki fabrika tavuğudur. Hangisinin doğal tavuk, hangisinin gezen olduğunu nasıl anlayacaksın en iyisi köye gidip kendin alman bizim büyükanne öyle yapar gider köyün birine toplar kestirir şoklatır derin dondurucuya atar. Yıllarca kahverengi yumurtayı bile organik yumurta diye kakaladılar efsane yaptılar halbuki rengi belirleyen bir çok etken mevcut kireç kalsiyum verirsin yumurta kabuğu sert olur. Onun için en lezzetli sağlıklı tavuk görüp kestirdiğin tavuktur. Marketlerden alacaksan inan bir farkı olduğunu düşünmüyorum.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ecoal, post: 1287012, member: 83408"] Organik gezen aynıdır salma tavukçuluktur. Tavuk bağ bahçede serbestçe dolaşır. Fabrikada olanları izlediğim kadarıyla yem önüne gelir durmadan yer hareketsiz besi hayvanı gibi şişer. Olay şu sana denilenin hangisine güvencen ? Organik der belki fabrika tavuğudur. Hangisinin doğal tavuk, hangisinin gezen olduğunu nasıl anlayacaksın en iyisi köye gidip kendin alman bizim büyükanne öyle yapar gider köyün birine toplar kestirir şoklatır derin dondurucuya atar. Yıllarca kahverengi yumurtayı bile organik yumurta diye kakaladılar efsane yaptılar halbuki rengi belirleyen bir çok etken mevcut kireç kalsiyum verirsin yumurta kabuğu sert olur. Onun için en lezzetli sağlıklı tavuk görüp kestirdiğin tavuktur. Marketlerden alacaksan inan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
Cevapla
FORUM
Hayvancılık
Kanatlı Yetiştiriciliği
Ambalajlı Tavuk Çeşitleri
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Üst
Alt