PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Anadolu Grubu Zetor'u neden markaları arasına katmaz bilen var mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="mcelik" data-source="post: 1284753" data-attributes="member: 79573"><p>Değerli arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Elbette ki bu marka hakkında daha önce yapılan yorumları inceledim. Ben tecrübe edecek kadar kullanmadım bu traktörü. Aradan geçen bunca zamana ve bunca kullanıcıya rağmen arkasında durulmadığını ve haksızlığa uğradığını ifade etmek istedim sadece. Konuyu neden açtığıma gelince , gerçekten bu konuda bilgi sahibi olan insanların yakın zamanda edindiği bilgiler varsa faydalanmak içindir. Türkiye' de Chery' sinden tutun da Foton 'una ,Tafe' sinden Mahindra' sına Solis'ine adı sanı çok da bilinmeyen nice marka traktör sattı ve hala satmakta. Vurgulamak istediğim Zetor' un bunlara kıyasla ülkemizde çok daha tanınır olmasına rağmen hak ettiği değeri görmemesi. Biz yıllarca baba yadigarı 40 beygirlik İşbora' yla 200 dönüme yakın yer işledik, hele pancar ektiğimiz zamanlarda 11 li 3 lü ile dizimize kadar çift sürer çift römorkla 13 ton pancar teslim ederdik. Orijinal yedek parça bulamamanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Şimdilik Kubota iyi satıyor ve parça sıkıntısı da yok ama onun da Shibaura gibi olmayacağını kim garanti edebilir, direk enjeksiyonlu olmasının avantajını kullanarak mal satıyor, kimse aaa Japon malı tü kaka demedi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali konuşuyoruz işte. Onca sene ektik biçtik durum ortada, çiftçiye yasada yazan desteği verseler böyle mi olur.2 kilo buğday 1 litre mazot almadıkça yapılacağı kalmadı bu işin zaten. Ben hakikaten bu konuda bilgisi olan vardır belki diye bir soru sordum, olumsuz yorum yapanlar dahil herkese teşekkür ederim tekrar.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="mcelik, post: 1284753, member: 79573"] Değerli arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Elbette ki bu marka hakkında daha önce yapılan yorumları inceledim. Ben tecrübe edecek kadar kullanmadım bu traktörü. Aradan geçen bunca zamana ve bunca kullanıcıya rağmen arkasında durulmadığını ve haksızlığa uğradığını ifade etmek istedim sadece. Konuyu neden açtığıma gelince , gerçekten bu konuda bilgi sahibi olan insanların yakın zamanda edindiği bilgiler varsa faydalanmak içindir. Türkiye' de Chery' sinden tutun da Foton 'una ,Tafe' sinden Mahindra' sına Solis'ine adı sanı çok da bilinmeyen nice marka traktör sattı ve hala satmakta. Vurgulamak istediğim Zetor' un bunlara kıyasla ülkemizde çok daha tanınır olmasına rağmen hak ettiği değeri görmemesi. Biz yıllarca baba yadigarı 40 beygirlik İşbora' yla 200 dönüme yakın yer işledik, hele pancar ektiğimiz zamanlarda 11 li 3 lü ile dizimize kadar çift sürer çift römorkla 13 ton pancar teslim ederdik. Orijinal yedek parça bulamamanın ne demek olduğunu çok iyi bilirim. Şimdilik Kubota iyi satıyor ve parça sıkıntısı da yok ama onun da Shibaura gibi olmayacağını kim garanti edebilir, direk enjeksiyonlu olmasının avantajını kullanarak mal satıyor, kimse aaa Japon malı tü kaka demedi. Zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali konuşuyoruz işte. Onca sene ektik biçtik durum ortada, çiftçiye yasada yazan desteği verseler böyle mi olur.2 kilo buğday 1 litre mazot almadıkça yapılacağı kalmadı bu işin zaten. Ben hakikaten bu konuda bilgisi olan vardır belki diye bir soru sordum, olumsuz yorum yapanlar dahil herkese teşekkür ederim tekrar. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Traktörler
Zetor
Teknik Bilgiler-Yorumlar
Anadolu Grubu Zetor'u neden markaları arasına katmaz bilen var mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt