ANAYURTLU VS RTC TARIM :D

Uploaded with ImageShack.us

7559yeni_kaput_sol.JPG

1757yeni_kaput_sag.JPG

sayın Barıs UZEL senın daha oncekı konularda paylastıgın tasarım calısmalarının fotosunu bulamadım :D bendekı klasık kaporta askı ıle boylebır calma cıktı ortaya .. senın calısmalarını da beklııyorum anlş-*s

Ynt: ANAYURTLU VS RTC TARIM :D

alipasalierkan link=topic=53487.msg558113#msg558113 date=1331244642' Alıntı:
Daha çok çalışmak lâzım diye düşünüyorum. Terrion ' un en büyük modellerine benzemiş. Pek hoşuma gitmedi...:D
gelısımı bu konudan takıp et erkan :)

Paletli dozerlere benzemiş, hatta Komatsu D 75 S yükleyiciye Fiat Allis paletli yükleyicinin ön panjurunu andırıyor. Çok sağlam duruyor bu arada.:D

7559yeni_kaput_sol.JPG

1757yeni_kaput_sag.JPG

yarım kalan bi tasarım haftasonu angaraya gidince tamamlarım isteğe göre :D

Ertac seninki kılasik olmuş Barışınkide modern olmuş ikiside güzel çalışma daha gelişmiş hallerini bekliyoruz.

Rtc tarım olanı 55 in kaportaya birazcık benzemiş :) Yandan bakınca üs taraf öne çıkıyor ve aşağı doğru indikçe içeri doğru daralıyor :) Güzel olmuş emeğine sağlık.

ertac sahın link=topic=53487.msg558202#msg558202 date=1331280551' Alıntı:
hepınıze tesekkurler ... barıs oncekı boyle degıldı uzerınde calısmıssın :D durmak yok yola devam ok-*-s

İnceden bi ayar çektim Ertaç ok-*-s isteğe göre her türlü kaporta yapılır müracaat RTC & UZEL A.Ş ))) ))) :D