PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
(Anket) - Çiftçi işçi midir? Yoksa patron mudur?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="ziyaretci87" data-source="post: 1407382" data-attributes="member: 90649"><p>Anketimiz sonuçlandı.</p><p>Sonuçlar birbirine çok yakın.</p><p></p><p>[ATTACH=full]64417[/ATTACH]</p><p></p><p></p><p>Çiftçilik doğası gereği hem işçi olarak bir fiil çalışmayı hem patron gibi riske girmeyi, yatırım yapmayı ve yönetim süreçlerini planlamayı uygulamayı gerektiren bir iş.</p><p></p><p>Yorumlarınızın her biri çok güzel bakış açıları sunuyor. Oy kullanan ve yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum.</p><p></p><p>Şahsi fikrim çiftçiliğin ve hayvancılığın %90 işçilik %10 patronluk. Yani işçiliğin ağır bastığı kanatindeyim. Sebebi ise bence iyi işçilik yapmayan çiftçi, toprağa hayvana ihanet etmiş sayılır. Sonundada büyük zarar eder, iş değiştirir, tarla satar vs. Yani çiftçiliğin özü işçilkte bitiyor. Tabi bu benim kanatim. Herkes farklı düşünebilir. </p><p></p><p>Emek yoğun iş yapan Çiftçilerin; emeğinin karşılığını sendikalaşarak alması gerektiğini düşünüyorum. Ne bir siyasi partinin "sarı sendikası" olmayacak ne de "terör örgütlerinin arka bahçesi" olmayacak çiftçilerin sorunlarını, taleplerini gündeme getirecek, grev hakkı ile ürününü bedavaya kaptırmaktan kurtaracak bir sendika olması gerektiğini düşünüyorum. </p><p></p><p>Emeğinizin karşılığını aldığınız, bol bereketli günler diliyorum herkese.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="ziyaretci87, post: 1407382, member: 90649"] Anketimiz sonuçlandı. Sonuçlar birbirine çok yakın. [ATTACH type="full" alt="anket.png"]64417[/ATTACH] Çiftçilik doğası gereği hem işçi olarak bir fiil çalışmayı hem patron gibi riske girmeyi, yatırım yapmayı ve yönetim süreçlerini planlamayı uygulamayı gerektiren bir iş. Yorumlarınızın her biri çok güzel bakış açıları sunuyor. Oy kullanan ve yorum yapan herkese çok teşekkür ediyorum. Şahsi fikrim çiftçiliğin ve hayvancılığın %90 işçilik %10 patronluk. Yani işçiliğin ağır bastığı kanatindeyim. Sebebi ise bence iyi işçilik yapmayan çiftçi, toprağa hayvana ihanet etmiş sayılır. Sonundada büyük zarar eder, iş değiştirir, tarla satar vs. Yani çiftçiliğin özü işçilkte bitiyor. Tabi bu benim kanatim. Herkes farklı düşünebilir. Emek yoğun iş yapan Çiftçilerin; emeğinin karşılığını sendikalaşarak alması gerektiğini düşünüyorum. Ne bir siyasi partinin "sarı sendikası" olmayacak ne de "terör örgütlerinin arka bahçesi" olmayacak çiftçilerin sorunlarını, taleplerini gündeme getirecek, grev hakkı ile ürününü bedavaya kaptırmaktan kurtaracak bir sendika olması gerektiğini düşünüyorum. Emeğinizin karşılığını aldığınız, bol bereketli günler diliyorum herkese. [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
(Anket) - Çiftçi işçi midir? Yoksa patron mudur?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt