PORTAL
FORUM
Forumlar
Giriş yap
Kayıt ol
Neler Yeni?
Ara
Ara
Sadece başlıkları ara
Kullanıcı:
Forumlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
(Anket) Ziraat Odaları Kapatılsın mı?
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap ver
<blockquote data-quote="by_siverekli" data-source="post: 1420620" data-attributes="member: 84352"><p>Çks nin e-devlette mobil imza yada sms doğrulama ile işlem yapılması için Cimer'e yaptığım başvuruya gelen cevap :</p><p></p><p></p><p>SAYIN xxx</p><p></p><p>Bakanlığımızca yürütülmekte olan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) uygulamaları, 27 Mayıs 2014 tarihli ve 29012 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ÇKS Yönetmeliği ve 06/06/2014 tarihli 2014/1 nolu ÇKS Genelgesi çerçevesinde yapılmaktadır.</p><p></p><p>ÇKS yönetmeliğinin 4 üncü Maddesi (1) inci fıkrası ç) bendinde "Çiftçi: Mal sahibi, kiracı, yarıcı veya ortakçı olarak devamlı veya en az bir üretim dönemi veya yetiştirme devresi tarımsal üretim yapan gerçek ve tüzel kişileri," ifadesi yer almaktadır. Yönetmelikte belirtilen tanıma uygun çiftçiler her yıl için; ÇKS Yönetmeliği ekindeki evrakları doldurup, evrakları arazilerinin yer aldığı İl/İlçelerdeki muhtar ve azalara imzalatıp, İl/İlçe Müdürlüklerine giderek, başvuru yapmaları halinde bilgileri sisteme girilerek ÇKS'ye kayıt olurlar.</p><p></p><p>Halihazırda ÇKS başvuruları yukarıda belirtilen uygulama kapsamında devam etmektedir.</p><p></p><p></p><p>Denilmiş, sanki muhtar, aza benim hangi parselde ne ektiğimi biliyorda mı imzalıyor. Demem o ki sıkıntılı olan yalnız Ziraat Odaları mı? Gerçekten bıktık artık</p><p></p><p>Ek olarak: işim gereği belki şuana kadar 10 tane ilçe tarım müdürü ile bu çks nin e devlete entegre muhabbeti için konuştum. İşi bilen ile isteyince herşey çözülüyor. Onlarda çks den dolayı başka bir iş yapamadıklarını söylüyorlar.</p><p></p><p>Yine Ziraat Odalarını ziyaret ediyoruz, bakıyorsunuz adam 30-35 yıldır o koltukta... Yazık yav, bırak artık bırak</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="by_siverekli, post: 1420620, member: 84352"] Çks nin e-devlette mobil imza yada sms doğrulama ile işlem yapılması için Cimer'e yaptığım başvuruya gelen cevap : SAYIN xxx Bakanlığımızca yürütülmekte olan Çiftçi Kayıt Sistemi (ÇKS) uygulamaları, 27 Mayıs 2014 tarihli ve 29012 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan ÇKS Yönetmeliği ve 06/06/2014 tarihli 2014/1 nolu ÇKS Genelgesi çerçevesinde yapılmaktadır. ÇKS yönetmeliğinin 4 üncü Maddesi (1) inci fıkrası ç) bendinde "Çiftçi: Mal sahibi, kiracı, yarıcı veya ortakçı olarak devamlı veya en az bir üretim dönemi veya yetiştirme devresi tarımsal üretim yapan gerçek ve tüzel kişileri," ifadesi yer almaktadır. Yönetmelikte belirtilen tanıma uygun çiftçiler her yıl için; ÇKS Yönetmeliği ekindeki evrakları doldurup, evrakları arazilerinin yer aldığı İl/İlçelerdeki muhtar ve azalara imzalatıp, İl/İlçe Müdürlüklerine giderek, başvuru yapmaları halinde bilgileri sisteme girilerek ÇKS'ye kayıt olurlar. Halihazırda ÇKS başvuruları yukarıda belirtilen uygulama kapsamında devam etmektedir. Denilmiş, sanki muhtar, aza benim hangi parselde ne ektiğimi biliyorda mı imzalıyor. Demem o ki sıkıntılı olan yalnız Ziraat Odaları mı? Gerçekten bıktık artık Ek olarak: işim gereği belki şuana kadar 10 tane ilçe tarım müdürü ile bu çks nin e devlete entegre muhabbeti için konuştum. İşi bilen ile isteyince herşey çözülüyor. Onlarda çks den dolayı başka bir iş yapamadıklarını söylüyorlar. Yine Ziraat Odalarını ziyaret ediyoruz, bakıyorsunuz adam 30-35 yıldır o koltukta... Yazık yav, bırak artık bırak [/QUOTE]
Alıntı ekle…
İnsan doğrulaması
FORUM
Hızlı Paylaşım
Hızlı Paylaşım
(Anket) Ziraat Odaları Kapatılsın mı?
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.
Kabul
Daha fazla bilgi edin…
Alt